Gazze kasabı Netanyahu: Savaş devam edecek

Gazze kasabı Netanyahu: Savaş devam edecek

Siyonist rejim sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu, "HAMAS'ı yok etmek ve tüm rehinelerimizi geri almak olan tüm hedeflerimizi gerçekleştirene kadar savaş devam edecek." dedi.

Siyonist rejim sözde Savunma Bakanı Yoav Galant ile ortak basın toplantısında konuşan Binyamin Netanyahu, esir takası anlaşmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kızılhaç Örgütünün esir takası anlaşmasının kapsamında olmayan diğer esirleri de ziyaret ederek ilaç temini sağlayacağını öne süren Netanyahu, bunun anlaşma maddelerinde yer aldığını, Örgütün görevini yerine getirmesini temenni ettiğini belirtti.

Siyonist rejimin tarihi boyunca askeri operasyonlarla esirleri kurtarmayı başardığını iddia eden Netanyahu, "Ancak bu her zaman başarılı olmuyor, bu yüzden beklemedik ve rehinelerimizi serbest bırakmak için her fırsatı değerlendiriyoruz." dedi.

"Geçici ateşkes süresi içinde istihbarat çabası devam edecek, ordu da savaşa hazır olmayı sürdürecek." diyen Netanyahu, "HAMAS'ı yok etmek ve tüm rehinelerimizi geri almak olan tüm hedeflerimizi gerçekleştirene kadar savaş devam edecek. Savaştan sonraki günde de terörü destekleyen hiçbir unsurun Gazze'yi yönetmemesi garanti altına alınacak. Gazze, israilin geleceğinde bir tehdit oluşturmayacak. Siyasi ve askeri çabalar, rehinelerin geri dönüşü için gerekli koşulları olgunlaştırdı. Bu durumun, sonraki aşamalarda daha fazla rehinenin serbest bırakılmasına da olanak sağlayacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.