Gebze'deki gazeteciler kahvaltıda buluştu

Gebze'deki gazeteciler kahvaltıda buluştu

Gebze Belediye Başkanı, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle Gebze’de çalışan gazetecilerle, kahvaltı programında bir araya geldi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle verdiği kahvaltı yemeğinde Gebze'de görev yapan  gazetecilerle bir araya geldi.

 

Bir Restaurant'ta düzenlenen toplantıya Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, Marmara Gazeteciler Derneği (MAGDER) Başkanı Ahmet Oğuz ve yerel basında çalışan gazeteciler katıldı.

 

Gazetecilik zor ve onurlu bir meslek

Toplantıda söz alarak Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nünü kutlayan Belediye Başkanı Köşker, gazetecilik mesleğinin zor ve bir o kadar da onurlu, erdemli olduğunu vurgulayarak, Gebze başta olmak üzere diğer ilçe belediye başkanlarının da bölgenin yaşanabilir, modern ve müreffeh bir yer olabilmesi için çalıştıklarını  söyledi.

 

Başkan Köşker, "Bizler kentimiz için çalışırken, sizler de kamuyu yani toplumu bilgilendirmek, yanlış giden bir şeyler varsa, yayınlarınızla bizleri uyarmak gibi diğer bir toplumsal vazifeyi yerine getiriyorsunuz. Gebze'nin büyümesinde, siz değerli basın mensuplarının katkıları büyüktür. Bu vesileyle, bu önemli görevi layıkıyla yerine getirmek için gecesini gündüzüne katarak çalışan siz değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ederim. Çalışmalarınızda ve meslek hayatınızda başarılar dilerim" dedi.  (Enes Çetin-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler