Geleceğimizin teminatı gençlerimiz bizim gözbebeğimiz

Geleceğimizin teminatı gençlerimiz bizim gözbebeğimiz

​İmam Hatip öğrencileri ile Kariyer Günleri’nde bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz bizim gözbebeğimizdir.” dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile Kariyer Günleri’nde bir araya geldi. Tahmazoğlu, öğrencilere yapılan projelerle ilgili bilgiler verdi.

Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda düzenlene etkinlikte öğrencilere hitap eden Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi olarak her alanda vatandaşın yaşamına dokunduklarını belirtti.

Tahmazoğlu, “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz bizim gözbebeğimizdir. Onlar için eğitime önemli katkılar sunuyoruz. Üç yıldan bu yana ortaokul ve lise öğrencilerimize 395 bin adet spor ayakkabısı, 79 bin forma, 41 bin eşofman takımı hediye ettik. Başarılı öğrencilerimizi Konya’ya, 79 bin öğrencimizi de uçakla Çanakkale’ye götürdük. 4 okul yaparak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze devrettik. Sosyal tesis ve gençlik merkezlerimizde öğrencilerimize kurslar veriyoruz. Sizlerin iyi bir şekilde yetişmesi ve geleceğe hazırlanması bizler için çok önemlidir.” dedi.

Belediyelerin doğumdan ölüme kadar vatandaşların ihtiyaç duyduğu ve hayatını kolaylaştıracak çeşitli projeler ürettiğini  anımsatan Tahmazoğlu, yaptıkları hizmetleri ve verdikleri destekleri anlattı.

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç ise, Adil Teymur İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin ilçenin en başarılı öğrencileri arasında yer aldığını belirterek, eğitime her türlü desteği veren, okulların her türlü ihtiyacını karşılayan ve öğrencilerin önemsediği için Tahmazoğlu’na teşekkür etti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.