Gelin Kardeş Olalım Projesi ile teknoloji transferi sağlandı

Gelin Kardeş Olalım Projesi ile teknoloji transferi sağlandı

"Gelin Kardeş Olalım Projesi" kapsamında, Antalya'nın Elmalı ilçesi Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Tillo Kaymakamlığı bünyesinde bağ yetiştiriciliği alanlarında bilgi, tecrübe ve teknoloji transferi sağlandı.

Antalya Valiliği tarafından hayata geçirilen "Gelin Kardeş Olalım Projesi" kapsamında Tillo Kaymakamlığı bünyesinde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı tarafından oluşturulan Tillo ilçe heyeti, bir dizi incelemeler ve temaslarda bulunmak üzere Antalya ve Elmalı ilçesini ziyaret etti.

Antalya Valiliği, Elmalı Kaymakamlığı, Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Elmalı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Expo ve Tarımsal Sektör ziyaretlerinde bulunan Tillo ilçe heyeti, sırasıyla örtü altı topraklı-topraksız sebze, turunçgiller, süs bitkileri, elma ve bağ yetiştiriciliği alanlarında bilgi, tecrübe ve teknoloji transferi sağladı.

Antalya Valisi Münir Karaoğlu'nu makamında ziyaret eden Tillo ilçe heyeti, Tillo'da yapılan tarımsal faaliyetler ile ilgili brifing verdi ve yöresel ürünleri takdim etti.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.