Göçükte hayatını kaybeden baba ile 2 oğlu dualarla defnedildi

Göçükte hayatını kaybeden baba ile 2 oğlu dualarla defnedildi

​Siirt’in Şirvan ilçesinde şiddetli yağmura dayanamayıp çöken evin altında kalıp hayatını kaybeden baba ile 2 oğlu, dualar eşliğinde aile mezarlığına defnedildi.

Siirt’in Şirvan İlçesine bağlı Soğanlı (Misken) köyünde 02.00 saatlerinde aşırı yağışa dayanamayıp çöken evin altında kalarak hayatını kaybeden, Cemil Coşkun(37) ve oğulları Yusuf Coşkun(15) ile Ömer Coşkun (5) dualar eşliğinde, aile mezarlığına defnedildi.

Saat 12.30 civarında Siirt Devlet hastanesi Morgundan yakınları tarafından alınan baba ile iki oğlunun cenaze namazı, hastanenin yakınında bulunan Halid Bin Velid Camii'nde kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından baba ve iki oğlu, defnedilmek üzere Şirvan'ın Soğanlı köyünde bulunan aile kabristanına defnedildi.

Defin sonrası, yakınları taziyeleri kabul etti.

Define,  yakınlarının yanı sıra Siirt’ten birçok vatandaş ve sivil toplum kuruluşları katılım sağlarken Kızılay ekipleri cenaze merasimine katılan vatandaşlara sıcak çay ve ikramlarda bulundu.

Olay yerinde bulunan Jandarma ekipleri şiddetli yağmurdan dolayı bir kısmı çöken ve halen tehlike bulunduran evin etrafını bariyerlerle kapattı.

İLKHA




























 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.