Göktaş Hoca: HAMAS'ın olmadığı bir masada Filistin satılıyor demektir

Peygamber Sevdalıları Onursal Başkanı Mehmet Göktaş, "Bir yere bir masa kurulmuşsa o masada HAMAS yoksa iyi bilin ki orada Filistin'i satıyorlar. HAMAS demek Filistin demektir. HAMAS'ın olmadığı hiçbir yere imza atmayacağız." dedi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Gaziantep tur otobüsleri park alanında "Kudüs ve Aksa Tufanı'na Destek" mitingi düzenledi.

Yağışa rağmen halk, mitinge yoğun katılım gösterdi.

Programa Peygamber Sevdalıları Onursal Başkanı Yazar Mehmet Göktaş da katılarak bir konuşma yaptı.

Aksa Tufanı operasyonunun başladığı 7 Ekim günü adeta putların yıkıldığını belirten Mehmet Göktaş Hoca, bu putların başında sözde delinmez denilen işgal rejiminin Demir Kubbe isimli hava savunma sistemi geldiğini belirtti.


Bir diğer önemli başarının ise işgalci rejimin Mossad biriminin istihbari açıdan yerle bir edilmesi olduğunu vurgulayan Göktaş, "Evet, işte bunları Allah bize gösterdi bu kardeşlerimiz sayesinde. HAMAS sayesinde, Kassam Tugayları sayesinde. israil yenilmez diye iman etmişti insanlar neredeyse. Dünya insanı israilin yenilmezliğine iman etmişti. Ve kardeşlerimiz onların hem de nasıl yenileceğini gösterdi." dedi.

Göktaş, "Bir şey daha gösterdi kardeşlerimiz, siyonistlerin liderleri en akıllı liderler deniliyordu. Allah şunu gösterdi ki dünyanın en ahmak, en beyinsiz, en aptal liderleri israiloğullarının, Yahudilerin lideridir. Niye biliyor musunuz? Tarih boyunca kendi toplumlarını defalarca katliama uğratmışlardır. Tarihte israiloğulları öylesine felaketlere, öylesine katliamlara, öylesine yenilgilere uğramıştı ki hep o başlarındaki ahmak ve süfeha ve beyinsiz liderlerinden dolayı olmuştur. İşte bugün HAMAS'lı kardeşlerimiz bunu göstermiştir, İzzeddin Kassam Tugayları bunu dünyaya göstermiştir." diye ekledi.

"Her biri şimdi bir Kassam Tugayları, her biri bir Ebu Ubeyde olarak geliyor"

"Şimdi biz buradan sesleniyoruz; ey dünya, ey siyonizm, ey Amerika, ey Batı! Milyonlarca HAMAS'lı geliyor haberiniz olsun." diyen Göktaş, şöyle devam etti:

"Sadece şu anda orada çarpışan 3-4 bin kişi değil, Vallahi milyonlarca HAMAS'lı geliyor. O katlettiğiniz çocuklar var ya, o katlettiğiniz anne babalara var ya. İşte onların yanında sağ kalan öteki çocuklar var ya. Vallahi onların her biri şimdi bir Kassam Tugayları, her biri bir Ebu Ubeyde olarak geliyor Allah'ın izniyle.

Sadece Filistin'de de değil Filistin'i yakinen izleyen, gören, şahit olan, o bombardımanlara şahit olan kim varsa hepsinin yüreğinde Kassam Tugayları'ndan biri olma arzusu var şimdi, HAMAS'lı olma aşkı var hepsinde. Öylesine milyonlarca HAMAS'lı geliyor ki hem de Müslümanlardan da değil. Dünyanın bütün mazlumları, ezilmişleri, mağdurları, mustazafları, Müslüman olmasalar bile Vallahi şu anda hepsinin yüreğinde HAMAS'ın sevgisi, Kassam Tugayları'nın sevgisi var. Bir bakın şöyle dünyaya, bir bakın stadyumlara… Bundan sonra göreceksiniz Avrupa'nın stadyumları hep şu sizin elinizdeki Filistin bayraklarıyla donanacak Allah'ın izniyle. Şu anda Paris'te, Londra'da, Varşova'da, dünyanın en büyük merkezlerinde, her yerde HAMAS'ın bayrağı, Filistin'in Bayrağı dalgalanıyor. Ey siyonistler! Korkun. Vallahi korkun. Yürüyemeyeceksiniz bundan sonra sokaklarda, caddelerde yürüyemeyeceksiniz."

download-1-001.png

"Ey krallar korkun, HAMAS geliyor!"

Batı ülkelerindeki bu tepkiye rağmen Suudi Arabistan'da, yönetimin başındakiler nedeniyle kimsenin tepki göstermediğine dikkat çeken Göktaş, "Düşünebiliyor musunuz? Yunanistan'da insanlar ayağa kalkıp yahudileri ve israilleri protesto ediyorlar ama benim milyonlarca hacım Kâbe'de bir defacık olsun 'kahrolsun israil' diyemiyorlar. Mescid-i Nebevi'de bir tek Müslüman kalkıp da 'kahrolsun Amerika, kahrolsun israil. Yaşasın kardeşlerimiz' diye ağzını açtırmıyorlar. Niye? Her yer polis doludur. 3 kişi bir araya gelse hemen tepelerine çöküyorlar. İçimiz yanıyor ve biz şuna inanıyoruz, Vallahi oralar da yıkılacak, Müslümanlar bir gün patlayacak! Asıl diyoruz ki ey krallar korkun, HAMAS geliyor!" değerlendirmesinde bulundu.

"HAMAS demek Filistin demektir"

HAMAS hareketinin önemine işaret eden Göktaş hoca, "HAMAS'a dil uzatanlardan daha büyük bir düşman yoktur. Çünkü HAMAS bu ümmetin yüz akıdır, Ümmet-i Muhammed'in medar-ı iftiharıdır HAMAS. Bir yere bir masa kurulmuşsa o masada HAMAS yoksa iyi bilin ki orada Filistin'i satıyorlar. Uyanık olun, HAMAS demek Filistin demektir, Filistin demek HAMAS demektir. Siyasilere sesleniyoruz, HAMAS'ın olmadığı hiçbir yere imza atmayacağız, kabul etmeyeceğiz. Asıl muhatap onlardır, küfrün muhatapları onlardır." şeklinde konuştu.

Göktaş hoca, konuşmasının sonunda şu temennilerde bulundu. "Allah'ım sevincimizi kursağımızda koyma Yarabbi! Yarabbi biz çok üzgünüz. Yarabbi üzüntümüzü tez zamanda sevince çevir. Gözlerimizin içini güldür Yarabbi! Kafirlerin sevinçlerini kursaklarında bırak Allah'ım! Sevinçlerini kursaklarında yarım bırak Yarabbi! Onların zelil olduğunu, onların burunlarının yere sürtüldüğünü bize göster. Hani Allah, Araf Suresinde buyuruyor ya İsrailoğullarını anlatırken, 'Kıyamet gününe kadar onların burunlarını sürtecek kullarımızı onların üzerine andolsun ki göndereceğiz.' Yarabbi göndereceğin günlerden biri daha geldi diye inanıyoruz, gönder Yarabbi! Mübarek kullarını gönder, onların burunlarını yere sürtecek kullarını gönder ve içlerinde bizlerin de olmasını nasip ve müyesser eyle." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.