Göktaş: "Kiliselerin Kapatılmasına Sevinmiyorum" Video

Göktaş: "Kiliselerin Kapatılmasına Sevinmiyorum" Video

Said-i Nurs-i Vakfı'nın daveti üzerine Almanya'nın Darmstadt şehrine gelen Mehmet Göktaş, Almanya'da yaşayan Müslümanların birden fazla sorumluluğu olduğunu belirtti.

ALMANYA - Doğruhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Göktaş, Said-i Nursi Vakfı'nın daveti üzerine Darmstadt'a gelerek okurlarıyla buluştu.
 

Burada okurlarına hitap eden Göktaş Hoca, özellikle Hıristiyanlık ve Kiliselerin Müslümanların düşmanı olmadığı konusu üzerinde durdu.
 

İslam'ın rakibinin ne Hıristiyanlık, ne misyonerlik ne de Yahudilik olduğuna vurgu yapan Göktaş, bunların İslam ile yarışacak durumda olmadığını, çünkü Haçlı seferlerinin başlatıldığı Kiliselerin dahi kapatıldığını anlattı. Avrupa kıtasının her geçen gün dinsizleştiğini belirten Göktaş, "Yanlış anlamayın ben Kiliselerin kapatılmasına sevinmiyorum. Neden derseniz; Çünkü Kilise yerine diskoteğe gidiyorlar. Şehvetlerine tapıyorlar." dedi.
 

Kuru kuruya Kilise ve Papaz düşmanlığı yapmanın yanlış olduğunu aktaran Göktaş, "Olur ya bir gün Avrupa sokaklarında gezerken bir alarm çalsa ve 'herkes kapalı bir yere sığınsın' denilse ben Kiliseye girerim. Şunu demek istiyorum; Kiliseler Camilerin rakibi değil" dedikten sonra asıl sorunun dinsizlik ve ahlaki çöküntü olduğunun üzerinde durdu.
 

Burada da örtünmenin önemini ayetlerle ortaya koyan Göktaş, sözlerine bu gibi buluşma programlarının daha sık yapılması duasıyla son verdi. (Abdurrahman Uğurlu - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.