Görme engelli kardeşlerin Siyer Yarışması heyecanı

Görme engelli kardeşlerin Siyer Yarışması heyecanı

Bitlis’in Güroymak ilçesindeki görme engelli kardeşlerin Siyer Yarışması heyecanı görenleri imrendiriyor.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Türkiye genelinde "O’nu Oku O’nu Yaşa" temasıyla gerçekleştirilen umre ödüllü Siyer Yarışması’nda farklı görüntüler oluştu. Görme ve fiziksel engellilerin yarışma heyecanı ise görenleri imrendirdi.

Norşin (Güroymak) ilçesinde ikamet eden görme engelli Takay kardeşler, soğuk havaya rağmen sınavın yapıldığı okulla gelerek, yarışmaya katıldılar.

Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen sınava katılan kardeşler, Peygamberin hayatını öğrenmenin bir engel tanımadığını bir kez daha kanıtladılar.

Görme engelli kardeşler, ayrı ayrı sınıflarda sınava girdi. Sınava giren adayların talepleri üzerine Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından, kendilerine öğretmen görevlendirildi. Görevlendirilen öğretmenler, kitapçıkta bulunan soruları okuyarak, görme engelli kardeşlerin cevaplandırmasını istediler.

Peygamber aşkının engel tanımadığını belirten görme engelli Bahar ve Ferhat Takay kardeş, sınava iyi hazırlandıklarını, böylesi bir sınavı gerçekleştirdiklerinden dolayı Peygamber Sevdalıları Vakfı’na teşekkür ettiler.

İLKHA


Görme engelli kardeşlerin Siyer Yarışması heyecanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.