Gülen, ABD'den kovuluyor mu?

Gülen, ABD'den kovuluyor mu?

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Fethullah Gülen'in ABD'yi terk edeceğini iddia etti

DİYARBAKIR - AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten twitter hesabından Fethullah Gülen’in resminin olduğu bir paylaşımda,  Gülen’in ABD’yi yakın zamanda terk etmek zorunda kalacağını öne sürdü.

 

Milletvekili İçten,  söz konusu resmin üzerine yaptığı yorumda, “Keyfini çıkart bakalım yakın zamanda ABD’yi de terk etmek zorunda kalacaksın!” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti milletvekili tarafından yapılan yorum Fetullah Gülen Türkiye’ye iade  mi edilecek sorusunu  akıllara getirdi.

 

Nitekim geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,  ABD Başkanı Barack  Obama ile yaptığı telefon görüşmesinde,  “İçişlerimize karışan o zat sizin ülkenizde misafir. Oradan buraya müdahale ediyor” dediği ifade edilmişti.  Buna karşılık Obama’nın ise “mesaj alınmıştır” dediği bildirilmişti. (Zeki Aras/Yakup Moğulgani - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.