Gültan Kışanak hakkında soruşturma başlatıldı

Gültan Kışanak hakkında soruşturma başlatıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak hakkında "Görevi Kötüye Kullanmak" suçundan soruşturma başlattı.

Diyarbakır’ın Sur ve Silvan ilçelerine Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile belediyelere görevlendirme yapılmasına bahane eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki toplu taşıma araçlarının dün hizmet vermemesi ve vatandaşların mağdur olması nedeniyle, Gültan Kışanak hakkında soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca Kışanak ve ilgili yetkililer hakkında "Görevi Kötüye Kullanmak" sucundan soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait belediye otobüsleri, Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletme Müdürlüğü garajı ile doğalgaz yakıt istasyonuna çekilmiş, halkı mağdur etmişti.  (İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.