Güreşte derece yapan öğrencilerden MEM’e ziyaret

Güreşte derece yapan öğrencilerden MEM’e ziyaret

Rize’de yapılan, okullar arası Türkiye Güreş Şampiyonasında derece yapan Batman Spor Lisesi Güreş sporcusu öğrencileri, Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulundular.

25-28 Nisan tarihleri arasında Rize’de yapılan, okullar arası Türkiye Güreş Şampiyonasında derece yapan Batman Spor Lisesi Güreş sporcusu öğrencileri, Okul Müdürü Muhammet Ömer Eren ve Öğretmenleriyle birlikte, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette Batman Spor Lisesi Müdürü Muhammet Ömer Eren, şampiyona ile ilgili, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’e bilgi verdi. Eren, “Şampiyonda 42 kilogram Grekoremen stilde Muhammed Acar Türkiye 3’ncüsü, 58 kilogram Grekoremen Stilde Ferhat Dalmış Türkiye 8’incisi ve Serbest Stilde, Yakup Uruğ ise Türkiye 10’uncusu oldu.” dedi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Çelik, öğrencileri ve öğretmenlerini kutladı.

Başarılarının kendilerini mutlu ettiklerini ifade eden Çelik, “Rize’de yapılan okullar arası Türkiye Güreş Şampiyonasında Batman’a derece kazandırmış olmanız, eğitim camiası ve tüm Batmanlı vatandaşlarımızı mutlu etmiştir. Sizinle gurur duyuyoruz. Siz bizim gönlümüzde birincisiniz. Sizi ve bu başarıda emeği geçen idareci ve öğretmenlerinizi kutluyorum.” dedi.

Ziyaretin sonunda başarılı sporculara hediye veren Çelik onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler