Hakkari Çukurca'da Kur'an kursu öğrencileri Gençlik Merkezini ziyaret etti

Hakkari Çukurca'da Kur'an kursu öğrencileri Gençlik Merkezini ziyaret etti

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Köprülü ve Gündeş köyünde açılan kursta Kur'an-ı Kerim öğrenimi gören çocuklar, "Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Merkezim Her Yerde” projesi Hakkari’de devam ediyor.

Proje kapsamında düzenlenen etkinliğe Çukurca- Köprülü ve Gündeş köyündeki 60 kişilik öğrenci grubu katıldı. Gençlik merkezini ziyaret eden öğrencilere kurumda ne tür faaliyetler yapıldığı hakkında bilgi verildi.

Gençlik merkezi bünyesinde devam eden atölye ve kulüp çalışmalarını yakından görme fırsatı bulan öğrencilere gençlik kampları hakkında da geniş bilgi verildi. Öğrenciler ile yakından ilgilenen gönüllü gençler, merkezde yapılan bazı faaliyetleri öğrencilerle birlikte gerçekleştirdiler. Ziyaretin dolu dolu geçtiğini belirten öğrenciler, gösterdikleri yakın ilgiden dolayı gençlik merkezi personeline teşekkür etti.

Öğrenciler program kapsamında gençlik merkezinde yer alan Örnek Camii de bulunan Kur'an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi. Valilik ve Hakkâri Evi ziyaretinin ardından program, kır yemeğiyle son buldu.

İLKHA















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.