Hakkari'de 50 Kişi Doktor Dövdü

Hakkari'de 50 Kişi Doktor Dövdü

Hakkari Yüksekova Devlet Hastanesi'nde yine bir kadın doğum uzmanı doktorunun geçtiğimiz hasta yakınları tarafından ağır şekilde darp edildiği öğrenildi.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Kliniği'nde görevli 4 hekime birden farklı olaylarda şiddet uygulanması yine hekimlerin tepkisini çekti. İstanbul Tabip Odası bu olayı protesto etmeye hazırlanırken bir şiddet haberi de Hakkari Yüksekova'dan geldi.

Hakkari Yüksekova Devlet Hastanesi'nde yine bir kadın doğum uzmanı doktorunun geçtiğimiz hasta yakınları tarafından ağır şekilde darp edildiği öğrenildi. 40-50 kişilik bir grubun saldırısına uğrayan doktor, ağır yaralanarak yoğun bakıma kaldırıldı. Hayati tehlikesi devam eden doktorun durumu, iyiye gitse de ciddiyetini koruyor.

Hastaneden yapılan açıklamaya göre dün normal doğum sırasında amniyotik sıvı embolisi olduğu tahmin edilen bir hastanın hayatını kaybetmesi üzerine aileden tepki geldi.

Hastane yetkilileri aileyle görüşerek adli süreci başlatmalarını istedi ve otopsi ile ölüm sebebinin net olarak anlaşılacağını belirtti. Ancak ailenin bazı bireyleri durumu kabullenemeyerek Cumhuriyet Savcısına ifade veren doktoru, hastane çıkışında darp etti. Büyük bir grubun saldırısına uğrayan doktor S.P.'nin tedavisi hala yoğun bakımda devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.