Hakkında 53 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Malatya'da yakalandı

Hakkında 53 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Malatya'da yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar ile ilgili açıklamada bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde ile silah ele geçirilirken, “Elâzığ Yerel İlamat Masasınca Dolandırıcılık” suçundan 53 yıl 5 kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan M.G. isimli şahıs yakalandı.

Zaviye mahallesinde bir araç içerisinde S.O.B. isimli şahsın üzerinden dört ayrı paketlenmiş halde toplamda 3,67 gram metamfetamin uyuşturucu maddesinin ele geçirildiği belirtilen açıklamada, Yeni Şire Pazarında E.İ, E.İ. ve M.İ. şahıslar arasında alacak verecek davasından dolayı çıkan kavgada, yarı otomatik av tüfeğinin ele geçirildiği kaydedildi.

Kavaklıbağ Mahallesinde bir iş yerinde kumar oynayan 4 şahsa toplam 4 bin 900 TL idari para cezasının uygulandığı, işletme sahibi hakkında adli işlem yapıldığı kaydedilen açıklamada, Yakınca Mahallesinde bulunan bir işyerinde fuhuş yaptığı tespit edilen, bir bayan bir erkek şahsa toplamda bin 578 TL idari para cezasının uygulandığı ve Ergenekon Köprüsü civarında bir şahıstan 6,28 gram narkotik maddenin ele geçirildiği ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.