Hasankeyf'te vatandaşla buluşma toplantısı yapıldı

Hasankeyf'te vatandaşla buluşma toplantısı yapıldı

Batman'ın Hasankeyf ilçesi Kaymakamlığı tarafından kamu kurum ve kuruluşları vatandaşlarla buluşma toplantısı yaptı.

İçişleri Bakanlığının genelgesiyle rutin her ay yapılacak olan muhtarlar, STK ile kamu kurum ve kuruluş yöneticileriyle  'Vatandaşla Buluşma' toplantısının ilki gerçekleştirildi.

Hasankeyf İlçe Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven başkanlığında yapılan toplantıya kamu kurum ve kuruluş yöneticileriyle de hazır bulundu. Hükümet Konağı Konferans Salonu’nda yapılan toplantı vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, ilçe merkezi ve köylerin sorunları muhtar ve vatandaşlardan dinlendi. Tavsiye edilen görüş ve öneriler, çözümleri ile birlikte değerlendirildi.

Yapılan toplantıda, yeni Hasankeyf yerleşkesindeki yapımı devam eden kamu yatırımlarının son durumu, Hasankeyf hak sahipliği başvuru sonuçlarının değerlendirilmesi, Hasankeyf’te ticari faaliyette bulunanların hak sahipliği başvuru sonuçlarının değerlendirilmesi, yeni Hasankeyf’te TOKİ tarafından yapılması planlanan 320 adet konutun son dorumu, Ilısu Barajının son durumu, okul servislerinin denetlenmesi ve güvenlik konuları ele alındı.

Hasankeyf Kaymakamı Faruk Bülent Baygüven, merkez ve köylerde yapılan ziyaretlerin yanında bu şekilde yapılacak aylık toplantıların, bilgi alışverişi ve istişarelerle yeni Hasankeyf’in tüm problemlerinin daha çabuk bir sürede çözümlenmesinde etkili olacağını, köylerin ve ilçe sakinlerinin birlik beraberliğinin sağlanması bakımından önemli olduğunu dile getirdi.

Kozluk'ta 'Köylere Hizmet Götürme Birliği' Kasım ayı toplantısı yapıldı

'Köylere Hizmet Götürme Birliği' Kasım ayı meclis toplantısı yapıldı. Toplantı Kozluk İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk başkanlığında KHGB Müdürü Selahattin Aydın, İl Genel Meclis Üyeleri ve köy muhtarlarının katılımıyla 29 Ekim Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda Kaymakam Aktürk, 2016 yılında köy ve mezralarda yapılan çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgi verdi. Aktürk, toplantıda köy ve mezraların sorunları ile ilgili bilgi aldıktan sonra toplantı sona erdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.