Hasta eşi için yardım bekliyor

Hasta eşi için yardım bekliyor

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bitkisel hayatta olan eşinin maddi imkânsızlıktan dolayı tedavi olamadığını belirten Hamza Yavulu, yetkililerden ve hayırseverlerden kendilerine uzanacak bir yardım eli bekliyor.

Viranşehir ilçesinin Hürriyet Mahallesi'nde ikamet eden Hamza Yavuklu, 3 yıldır eşinin bitkisel hayatta olduğunu ve maddi imkânları olmadığı için tedavi olamadığını söyledi.

Maddi olarak çok sıkıntı çektiklerini belirten dört çocuk babası Yavuklu, çocuklarına baktığı için çalışamadığını, hem eşine hem de çocuklarına bakmak zorunda kaldığını ifade etti. Tek isteğinin eşinin tekrar eski sağlığına kavuşması olduğunu dile getiren Yavuklu, yetkililere ve hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.

"Hem çocuklara hem de annelerine bakıyorum"

Eşinin bitkisel hayatta olduğunu vurgulayan Hamza Yavuklu, “3 yıl önce eşim Halime Yavuklu evde kalp krizi geçirdi. Kriz geçirdiği sırada beynine oksijen gitmediğinden dolayı şu an bitkisel hattadır. Eşim böyle olunca bende ona bakmak zorunda kaldım. 4 küçük çocuğum var. Hem çocuklara hem de annelerine bakıyorum. Bundan dolayı çıkıp herhangi bir yerlerde de çalışamıyorum." dedi.

"Çok sıkıntı çekiyoruz"

Maddi olarak büyük sıkıntı çektiklerini kaydeden Yavuklu, "Maddi olarak çok sıkıntı çekiyoruz. Evim kira. Elektrik faturası, su faturası ve diğer ev giderlerini nasıl karşılayacağımı bilemiyorum. Benim burada çağrım Kaymakam Bey'e, Belediye Başkanlığına ve tüm hayırseverleredir. Bize bir el attın." diye konuştu.

"Yardım eli uzatın"

Aileye yardım çağrısında bulunan Hamza Yavuklu'nun komşusu Ahmet Demir ise şunları söyledi: "Hasta olan benim komşumdur. 3 yıldır bitkisel hayattadır. Maddi durumları yok. Kendi evinin geçimini sağlayamıyor. Ben durumlarını iyi biliyorum, eşi yatalaktır. Eşinden dolayı gidip çalışamıyor. Yetkililerden ve hayırseverlerden ricamız bu aileye yardım elini uzatmalarıdır."


Hasta eşi için yardım bekliyor

Hasta eşi için yardım bekliyor

Hasta eşi için yardım bekliyor

Hasta eşi için yardım bekliyor

Hasta eşi için yardım bekliyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler