Hayırsever tekstilci, atölyesinde ürettiği maskeleri ücretsiz dağıttı

Hayırsever tekstilci, atölyesinde ürettiği maskeleri ücretsiz dağıttı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, ev dekorasyonu üzerinde çalışan tekstilci Tahir Karadağ, atölyesinde ürettiği 2 bin koruyucu maskeyi vatandaşlara ücretsiz dağıttı.

İşyerindeki 3 makine ile günde ortalama bin maske üreten Tahir Karadağ, ülkenin içinden geçtiği zor süreçte, durumu fırsat bilip maskeleri fiyatının çok üstünde satanlara karşı, maskeleri bedava dağıtma kararı aldı.

İşyerinin genelde ev tekstili üzerinde çalıştığını belirten işyeri sahibi Karadağ "Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Vatandaşlarımızın Coronaviruse karşı kendini korumak amacıyla piyasadan yüksek fiyatla aldığı koruyucu maskeleri, işyerimizde üretip vatandaşlara bedava dağıtıyoruz. Amacımız, vatandaşımıza ekonomik olarak katkıda bulunmaktır." dedi.

"Maskeler yeniden kullanılabiliyor"

Coronaviruse karşı önlem amaçlı olarak kullanılan maskelerin "kullan-at" şeklinde üretildiğini belirten Karadağ, "Bizim yaptığımız maskeler, sıcak suyla yıkandıktan sonra yeniden kullanılabilir özellikte bir kumaştan üretiyoruz. Vatandaşa ücret almadan dağıttığımız koruyucu maskelere karşı talep olursa karşılamaya hazırız." dedi.

Hilvan Belediye Başkanından hayırsever tekstilciye teşekkür ziyareti

İlçede ücretsiz maske dağıtan atölyeye giden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, duyarlılığından dolayı işyeri sahibi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Bayık, "Dünyanın başına bela olan Coronavirus'e karşı her türlü tedbirimizi koordineli bir şekilde devam ettiriyoruz. Ancak almış olduğumuz tedbirlerin yanında vatandaşlarımızın da günlük yaşam ortamlarında kendini koruması gerekmektedir. Bu noktada, kullanması gereken koruyucu maskeleri elde etmesi ekonomik olarak biraz zorlaşabiliyor. Fırsatçılık yapıp fiyatının üstünde satanlara karşı, Tahir kardeşimiz büyük bir duyarlılık göstererek kendi atölyesinde ürettiği maskeleri ücretsiz dağıtıyor. Bu nedenle kendisini tebrik eder, şahsına ve çalışanlarına teşekkür ederim." dedi.

İLKHA


Hayırsever tekstilci, atölyesinde ürettiği maskeleri ücretsiz dağıttı

Hayırsever tekstilci, atölyesinde ürettiği maskeleri ücretsiz dağıttı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler