Her gün vatandaşlara ücretsiz çorba dağıtılıyor

Her gün vatandaşlara ücretsiz çorba dağıtılıyor

Gaziantep'te şehrin değişik noktalarına kurulan çorba noktalarında, sabah saatlerinde öğrencilere ve vatandaşlara ücretsiz çorba dağıtılıyor.

Gaziantep'te, Şahinbey Belediyesi tarafından şehrin değişik noktalarına konulan çorba kulübelerinde günde yaklaşık 9 bin kişiye ücretsiz çorba ikramında bulunuluyor.

Şahinbey Belediyesi, günün erken saatlerinde işlerine başlayan vatandaşlar için 16 ayrı noktada çorba ikramında bulunmaya devam ediyor.

Çorba dağıtım noktalarını ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilere ve vatandaşlara kendi elleriyle çorba ikramında bulundu.

Sabahın erken saatlerinde işe ve okula giden vatandaşlara ve öğrencilerle çorba dağıtım noktasında bir araya gelerek sohbet eden Tahmazoğlu, daha önce 8 noktada yapılan çorba dağıtımını 15 noktaya çıkardıklarını ve her gün yaklaşık 9 bin kişiye çorba ikramında bulunduklarını söyledi.

Şahinbey ilçesinin 15 ayrı noktasında çorba ikramında bulunulduğunu belirten Tahmazoğlu, "Çorba ikramı Şahinbey Belediyesi olarak yıllardır yaptığımız bir uygulama. Her sabah 15 ayrı noktada 8 bin 500 vatandaşımıza çorba ve ekmek dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Özellikle hastane, üniversite, okul ve sabah işe giden işçilerimizin yoğun olduğu bölgelerde dağıtım yapıyoruz." dedi.

Tahmazoğlu, "Vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz sabah çorba dağıtım noktalarına gelip çorbalarını ve ekmeklerini alıyorlar. Böylelikle kahvaltı ihtiyacı karşılanmış oluyor. Tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun diyor, herkesi çorba içmeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Çorba ikramı alan vatandaşlar da verilen hizmetten dolayı Tahmazoğlu'na teşekkür ettiler.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.