Hilvan Belediye Başkanı Bayık Ceylanpınarlı aileleri ziyaret etti

Hilvan Belediye Başkanı Bayık Ceylanpınarlı aileleri ziyaret etti

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, PKK/YPG'nin saldırıları sonucu evlerini terk edip Hilvan'ın Hoşin Mahallesi'ne yerleşen Ceylanpınarlı aileleri ziyaret etti.

Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile PKK/YPG'nin sınıra yakın ilçelere rast gele sivil halkı hedef aldığı için evlerini terk etmek zorunda kalan bazı Ceylanpınarlı aileler, Hilvan'ın Hoşin Mahallesi'ne yerleşti. Mağdur aileleri ziyaret eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, mağdur ailelere ev sahipliği yapan yakınlarına teşekkür etti.

Yaptığı ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Bayık, "Yürütülen Suriye'nin kuzeyinde bir terör koridoru oluşturmak isteyen terör gruplarının saldırıları sonucu evlerini terk etmek zorunda kalan bir kısım Ceylanpınarlı hemşerilerimizi AK Parti İlçe Başkanımız, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanımız ile birlikte ziyaret ederek varsa herhangi bir ihtiyaçlarını gidermek adına Hoşin Mahallesi'ne geldik. Burada kendilerine ev sahipliği yapan mahalle eski muhtarı ve mağdur ailelerin yakınları olan Dilber ailesine teşekkür ederiz. Belediye olarak ilçemizde misafir edilen aileler için elimizden gelen her türlü desteği sunmaya hazırız." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.