Hilvan Belediye Başkanı Bayık mesaisine başladı

Hilvan Belediye Başkanı Bayık mesaisine başladı

Geçtiğimiz günlerde ön tedbir amacıyla yaptırdığı test sonucu pozitif çıkan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, tedavi ve karantina süresinin bitmesinin ardından görevinin başına geçti.

Sabah saatlerinde görevine gelen Başkan Bayık'ı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye çalışanları kurban keserek ve çiçeklerle karşıladı. Ardından makamına geçen Bayık, pandemiye yakalanma ve tedavi sürecini basın mensupları ile paylaştı.

Bayık, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Çin’in Wuhan kentinde çıkıp bütün dünyada etkili olan ve insan sağlığını tehdit eden en önemli unsur Covid-19 adıyla anılan Coronavirus’e karşı en önemli tedbir başta yakın temas kurmamak ve hijyene dikkat etmektir. Uzun bir süre etkenlere dikkat etmiş olsam da, belediye başkanı olmam hasebiyle, halkla iç içe olmak gibi zorunlu durumlar hâsıl oluyordu. Netice bu virüs görünmeyen bilinmeyen bir şeydir, kişi ya da adresi ayırt etmiyor. Kimden kaptığınızı ya da kime bulaştırdığınızı bilemiyorsunuz. Bu sebepten dolayı bir ön tedbir amacıyla test yaptırdım. Yaptırdığım testin pozitif çıkması üzerine bunu bir insani vazife olarak önce sosyal medya hesaplarımdan duyurarak benimle yakın temas halinde olan dostlarımızın, çalışanlarımızın ve hemşerilerimizin bilmesini istedim. Ardından gereken süre ve koşullarda hastane tedavisinden sonra belli bir süre de karantinada kaldım. Şunu özellikle belirtmek istiyorum, hastanedeki tedavi sürecinde Coronavirus ile mücadelede, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla önceden alınan yüksek tedbirler sayesinde Türkiye diğer dünya ülkelerine çok iyi bir konumda yer almaktadır” dedi.

Sağlık çalışanlarına teşekkür etti

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, sağlık çalışanlarının hastalarla çok iyi bakıp ilgilendiğini belirterek sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Bayık, “Gerek hastanede kaldığım zaman diliminde ve gerek hastane sonrasında tedavi ve takip amaçlı olarak yakından ilgilenen tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Yine testimin pozitif çıktığını duyan ve dualarını eksik etmeyen yediden yetmişe tüm dostlarımıza ve hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun' şeklinde konuştu.

Mesaisine başladığını ve her zaman ki gibi hizmete devam edeceğini belirten Bayık, çağrıda bulunarak;

'Lütfen sosyal mesafeye, maske kullanmaya ve kişisel hijyeninize dikkat edin” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler