Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürü: Yeni eğitim yılına hazırız

Hilvan İlçe Milli Eğitim Müdürü: Yeni eğitim yılına hazırız

2019-2020 eğitim-öğretim yılı başlamasına sayılı günler kala Şanlıurfa'nın Hilvan ilçe Kaymakamı Furkan Duman ve Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş öğretmenlerle bir araya geldi.

Okulların açılmasına günler kala Hilvan'da öğretmenlere verilen seminerleri gezen Kaymakam Furkan Duman ve Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş öğretmenlerle bir araya geldi. Yeni eğitim-öğretim yılı için öğretmenlere başarılar dileyen Kaymakam Duman ve Milli Eğitim Müdürü Ateş, öğretmenlere gül dağıttı.

Okullarda eğitim semineri gören öğretmenlerle bir araya gelen Kaymakam Furkan Duman, öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu, bir öğretmenin öğrencinin tüm hayatını değiştirebileceğini söyledi ve Hilvan'da eğitim için işbirliği içerisinde daha çok çalışılması gerektiği belirtti.  

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş ise, "2023 Eğitim vizyonu hedefleri doğrultusunda Hilvan İlçe Milli Eğitim Camiası olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm öğretmenlerimiz ve onların projeleri bizler için önemlidir. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 67 okul ve kurumumuz, 734 personelimiz ve 12 bin 155 öğrencimiz ile yeni eğitim yılına hazırız. 2019-2020 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileriz." dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler