Hilvan'a doğal gaz müjdesi

Hilvan'a doğal gaz müjdesi

Hilvan için hazırlanan bazı projelerin takibi ve bir takım temaslarda bulunmak üzere Ankara'da bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan için doğal gaz projesinin 2020 programına alındığını müjdeledi.

Yeni yaşam alanlarının giderek artması ve bu yönde yapılaşmaların oluştuğu Hilvan İlçesi'nde, doğal gazın temel ihtiyaç haline geldiğini belirten Bayık, vatandaşların talebini projeleştirdiğini ve işin takipçisi olduklarını belirtti.

Geliştirilen projenin hayata geçmesi amacıyla Ankara'da bir takım temaslarda bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, bu kapsamda Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz ve Doğal Gaz Piyasası Daire Başkanı Hüseyin Daşdemir ile görüştü. Yapılan görüşmelerin ardından Hilvan'ın 'Doğal Gaz Projesi' nin 2020 yılı çalışma programına alındığı müjdeleyen Bayık " İlçemiz her geçen gün ciddi bir yapılaşma ve şehirleşme yolunda önemli yol kat etmektedir. 31 Mart Genel Mahalli Seçimleri öncesinde Hilvanlı hemşerilerimize doğal gaz getireceğimizi vaat etmiştik. Bugün, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, ilçemizin doğal gaz ihtiyacını karşılama amacıyla yapılacak çalışmaların 2020 yılı programı içine alındığını tüm hemşerilerime müjdelemek istiyorum. Şimdiden Hilvan ve Hilvan'da yaşayan herkes için hayırlı ve uğurlu olsun' dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler