Hilvan'da Maske denetimleri devam ediyor

Hilvan'da Maske denetimleri devam ediyor

​Yapılan denetimlere katılan Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Dürrü Narin, kurallara uymayan esnafa uyarıda bulunurken kurallara uyanlara da teşekkür etti.

Şanlıurfa'da artan vakaların önüne geçmek amacıyla Valilik tarafından alınan kararlar kapsamında tüm ilçelerde olduğu gibi Hilvan'da da maske denetimleri aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Yapılan denetimlere bizzat katılarak esnafları denetleyen Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, "vakaların önüne geçmek ve kamu sağlığını korumak için özellikle esnafların desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Belediye Başkan Vekili Mehmet Dürrü Narin ile birlikte denetimde bulunan Doğan, maske ve dezenfekte kullanmayan esnaflara uyarıda bulunurken, tedbirlere riayet eden esnaflara da teşekkür etti. İzollu Bozan Bey ve Faruk Bayrak Caddesi'nde yaptığı denetim sonrası açıklamada bulunan Kaymakam Doğan şu ifadelere yer verdi:

Şanlıurfa Valiliğimizin talimatıyla son on gün içerisinde koronavirüs tedbirlerini  faaliyetler bazında gerçekleştiriyorduk. İnsanların bir arada bulunabileceği düğün salonları, camiler, pazar yerleri ve spor sahalarında denetimlerimiz devam ediyordu.

 

İçişleri Bakanlığımızın talimatıyla bugün Belediye Başkan Vekilimizle genel bir denetimde bulunduk. Esnaf ve vatandaşlarımızın korona virüs tedbirlerini uyguladıklarını, maske kullanım oranının yükseldiğini, sosyal mesafenin korunduğunu ve hijyene dikkat edildiğini görmek bizleri son derece mutlu etmiştir

21. Yüzyılın Aksesuarı Maskeler Oldu

Maskenin, ne yazık ki 21. yüzyılda insanoğlunun en büyük aksesuarı haline geldiğini belirten Doğan, "Maskeyi takarak kendimizi,  hemşerilerimizi ve toplumumuzu korumalıyız.  Bu amaçla  'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışını sürdürüyoruz." diyerek korona virüsün alınan tedbirlerden güçlü olmadığını belirtti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.