Hilvanlılara doğalgaz ön abonelik başvurusu için çağrı

Hilvanlılara doğalgaz ön abonelik başvurusu için çağrı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, geçtiğimiz hafta İzollu Bozan Bey Caddesi'nde başlayan doğalgaz altyapı çalışmaları, aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Çalışmaların başlaması Hilvan'da büyük sevince neden olurken, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, doğalgaz altyapı çalışmalarını yürüten yüklenici firma yetkilisi Muhammed Nezih Ural ve beraberindekilerden bilgi aldı.

Belediye Başkanı Bayık'a bilgi veren yetkililer, önümüzdeki kış mevsiminde önemli ölçüde yararlanılması planlanan doğalgaz ön aboneliklerinin yapılması için de çağrıda bulundu.

 

Yüklenici Firma Yetkilisi Ural "Hilvan ilçemize 2020 yılında doğalgazı sağlamak üzere yapılan bütün yatırımları hızlı bir şekilde yürütüyoruz. Şu an için altyapı çalışmaları ara vermeden devam ettiriliyor. Bizim Hilvan halkından beklentimiz, ön abonelik başvurularını yapmak suretiyle doğalgaz yatırımlarının yol haritasını çizme konusunda desteklerini bekliyoruz. Hedefimiz kış aylarında Hilvan'a doğalgaz vermeyi sağlamaktır. Çalışmalarımızda sağladığı kolaylık ve verdiği destekten ötürü belediye başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum." dedi.

Doğalgaz altyapı çalışmaları hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Bayık, "Hilvan halkına verdiğimiz bir sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde başlayan altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldık. Bu bilgiler çerçevesinde, Hilvan'da kimlerin doğalgazdan faydalanacağı veya daha fazla vatandaşın faydalanabilmesi için neler yapabiliriz konularını istişare ettik. Özellikle pandemi sürecinde beklenenin üzerinde bir performans gösteren ve çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden herkese teşekkür ediyorum. Belediye olarak, vatandaşlarımızın bir an evvel doğalgaza kavuşması için elimizden gelen destek ve imkânı kendilerine sunuyoruz.' şeklinde konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.