Hizbullah Cemaati Rehberi Gümüş’ten taziye mesajı

Hizbullah Cemaati Rehberi Gümüş’ten taziye mesajı

Hizbullah Cemaati Rehberi Edip Gümüş, Molla Mustafa Durgun’un vefatı münasebetiyle taziye mesajı yayımladı.

Hizbullah Cemaati Rehberi Edip Gümüş, vefat eden Molla Mustafa Durgun için taziye mesajı paylaştı.

Gümüş'ün mesajının tam metni:

“بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Bismillahirrahmanirrahim

İnna lillahi we inna ileyhi raciun

Muhterem seydamız Molla Mustafa Durgun'un vefat haberini aldık. Rabbim seydamıza rahmeti ile muamele etsin, kabrini cennet bahçelerinden bir köşe kılsın, kendisini cennetlerinde ağırlasın. Tüm kardeşlerimizle birlikte bizleri kendi huzurunda cennetlerinde buluştursun.

Son birkaç yıllık hastalığı döneminde yanında olmayı ve kendisinden istifade etmeyi arzulardım. Ancak Rabbimiz zindan sürecinden sonra ayrılığı takdir etmişti.

Seyda ile 1982 yılında tanışıp yıllarca beraber hizmet etmekle birlikte bir süre mahkumiyet dönemi ve zindan safhalarını da beraber geçirdik. Elhamdülillah O bizden razı idi, biz de ondan razı idik. Rabbim yaptıklarımızı kendi rızası için kabul etsin.

Seydamız ruhunu Rabbine teslim etti. Ama geride bıraktığı İslam davası bakidir. Seyda ve seydadan önce vefat eden abilerimiz, kardeşlerimiz, annelerimiz, babalarımız, ablalarımız ve bacılarımız gibi bizler de son nefesimize kadar sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz İnşallah. Tüm kardeşler olarak İslam'ı okuyacağız, anlayacağız, yaşayacağız aynı zamanda okutacağız ve yaşatmaya çalışacağız. İnsanların İslam'ı okumalarına, anlamalarına ve yaşamalarına vesile olacağız inşallah.

Tekrardan Rabbimden seydamıza rahmet, bizleri tüm kardeşlerimizle birlikte cennetlerinde bir araya getirmesini diliyorum.

Kardeşiniz Edip Gümüş”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.