Hizbullah Cemaati'nden İslami Cihad Lideri Ramazan Abdullah Şallah için taziye mesajı

Hizbullah Cemaati'nden İslami Cihad Lideri Ramazan Abdullah Şallah için taziye mesajı

Hizbullah Cemaati, Kudüs davasının öncü isimlerinden Filistin İslami Cihad Hareketi Lideri Dr. Ramazan Abdullah Şallah’ın vefatı münasebetiyle bir taziye mesajı yayımladı.

Hizbullah Cemaati Basın Bürosu’ndan yayımlanan taziye mesajında, “Kardeşimiz Ramazan Abdullah Şallah’ın vefat haberi bizi derinden üzmüştür. Rabbim onu Şehid Fethi Şikaki, Kudüs ve Mescid-i Aksa şehitleri ile birlikte cennetlerinde bir ara getirsin.” temennisinde bulunuldu.

İslami cihad hareketi yöneticileri ve mensupları başta olmak üzere Kudüs ve Mescid-i Aksa mücadelesini veren tüm Filistinlilere taziyelerinin iletildiği mesajda, sabır temennisinde bulunuldu.

Hizbullah Cemaati Basın Bürosu’nda yayımlanan taziye mesajının tamamı:

Bismillahirrahmanirrahimİnna lillah ve inna ileyhi raciun.

Kardeşimiz Ramazan Abdullah Şallah’ın vefat haberi bizi derinden üzmüştür. Rabbim onu Şehid Fethi Şikaki, Kudüs ve Mescid-i Aksa şehitleri ile birlikte cennetlerinde bir ara getirsin. İslami cihad hareketi yöneticileri ve mensupları başta olmak üzere, Kudüs ve Mescid-i Aksa mücadelesini veren tüm Filistinlilere taziyetlerimizi iletiyor, kendilerine sabr-ı cemil diliyoruz. Bu vesile ile bütün Müslümanlara, özellikle İslami duyarlılık sahibi idarecilere, İslami hareket ve İslami yapılara şunu söylemek isteriz ki; Kudüs ve Mescid-i Aksa için geç kalıyoruz. Şeyh Ahmet Yasin ve diğer Filistinli mazlumların çağrılarına geç kalıyoruz. Yapmamız gerekenleri yapmıyoruz. Bunun hesabını Rabbimize veremeyiz. Bütün alanlarda, her zaman ve her yerde, Siyonist işgal rejimine karşı ve Filistin direniş hareketlerine yapılması gereken yardımları imkanlarımız dahilinde yapmamız gerekir.


Hizbullah Cemaati'nden İslami Cihad Lideri Ramazan Abdullah Şallah için taziye mesajı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.