Hizbullah Rehberi Gümüş'ten Yavuz için taziye mesajı

Hizbullah Rehberi Gümüş'ten Yavuz için taziye mesajı

Hizbullah Rehberi Edip Gümüş, Mehmet Yavuz Hocanın vefatı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Hizbullah Rehberi Edip Gümüş, Mehmet Yavuz Hocanın vefatı münasebetiyle yayımladığı mesajının başında, "Allah'tan geldik ve Allah'a döneceğiz." ile "Bunun üzerine Rableri, onların dualarını kabul etti. (Dedi ki:) Ben, erkek olsun kadın olsun -ki hep birbirinizdensiniz- içinizden, çalışan hiçbir kimsenin yaptığını boşa çıkarmayacağım. Onlar ki, hicret ettiler, yurtlarından çıkarıldılar, benim yolumda eziyete uğradılar, çarpıştılar ve öldürüldüler; andolsun, ben de onların kötülüklerini örteceğim ve onları altlarından ırmaklar akan cennetlere koyacağım. Bu mükâfat, Allah tarafındandır. Allah; karşılığın güzeli O'nun katındadır." ayetlerine atıfta bulundu.

Merhum Yavuz'a, "Aziz kardeşim! Ceval kardeşim! Muti kardeşim! Gayretli kardeşim!" hitaplarında bulunan Gümüş, mesajında şunları söyledi:

"Rabbim seni bize bu kadar bağışladı. Ömrünü bu kadar takdir etmişti. Senden bu kadar istifade edebildik. 2000 yılında ceberut sistemin soğuk dehlizlerinde, zalim ve gaddarların işkenceleri ile geçirdiğin gözaltı ve zindan süreciyle başlayan hastalığın bugüne kadar süregeldi. Bundan dolayı da İnşallah özlemini duyduğun şehitlik mertebesine nail olmuşsundur.

Rabbim kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe yapsın, seni cennetlerinde ağırlasın, ahirette tüm kardeşlerimizle beraber kendi huzuruna ak yüzle çıkarsın.

Mehmet Hocamızın abileri, kardeşleri ve öğrencileri! Onu dualarınızdan mahrum etmeyin. Hoca hepinizi seviyordu, derdinizi kendine dert edinmiş, her şeyini davasına vakfetmişti ve bu hal üzere Rabbine kavuştu,

Rabbim şahidiz!

Rabbim şahidiz!

Rabbim şahidiz!

Başta ailesi ve çocukları olmak üzere tüm kardeşlerimizin başı sağ olsun, Rabbim sabırlar versin.

Kardeşiniz Edip Gümüş."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.