Hızır Yaylası turizme kazandırılacak foto

Hızır Yaylası turizme kazandırılacak foto

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İslahiye’de bulunan ve bugüne kadar turizme açısından pek öne çıkmayan Hızır Yaylası’nı turizme kazandırmak istediklerini söyledi.

Hafta sonu mesaisini İslahiye’de geçiren Şahin, teknik ekibi ile birlikte İshaliye’de saha gezisi yaptı. Daha sonra iftarda vatandaşlar ile birlikte olan Şahin, burada Büyükşehir Belediyesi olarak İslahiye’de yapması düşündükleri hizmetleri anlattı.

Kaliteli üzüm, biber ve toprağın İslahiye’de bulunduğunu belirten Şahin, bunu çok iyi değerlendirmek istediklerini dile getirdi.

Hızır Yaylası’nı turizme kazandırmak istediklerini de belirten Şahin, bu proje üzerinde çalışacaklarını ifade ederek, “Çok şükür sizlerden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Biz göreve gelirken ne söz verdiysek bugün onu gerçekleştirmek istiyoruz.”dedi.

İftarını İslahiyeli vatandaşlar ile birlikte açan Şahin, Ramazan ayının bir mektep olduğunu ve bu mektebi herkesin iyi değerlendirmesi gerektiğini kaydetti. Şahin, bu mübarek ayda yetim ve öksüzlerin de unutulmaması gerektiğini belirterek, rahmetin fırsata çevrilerek sevapların arttırılması gerektiğine vurgu yaptı.

Milletvekili Şamil Tayyar ise Nurdağı ile İslahiye’yi hizmet anlamında birleştirerek 300–400 bin insanın yaşadığı yeni bir medeniyeti inşa etmek için çalıştıklarını belirtti. Tayyar, yerel ve merkezi yönetimlerde kendilerine yetki veren vatandaşları mahcup etmeden çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

İLKHA





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.