Hizmet edebilmemiz için hemşerilerimizin desteği lazım

Hizmet edebilmemiz için hemşerilerimizin desteği lazım

​Bitlis’te faaliyet yürüten yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelen Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, “Bitlis’e biz hizmet edebilmemiz için bütün hemşerilerimizin desteği lazımdır.” dedi.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde görevi devralan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, kentte faaliyet yürüten yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programında yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Tanğlay, hizmet edebilmek için halkın desteğine ihtiyaç duyduğunu söyledi. Tanğlay, 1 Nisan tarihi itibariyle tüm sadece prtisinin değil tüm haklın adayı olduğunu ve herkese eşit bir şekilde hizmet yapacaklarını ifade etti.

Tanğlay, “31 Mart yerel seçimlerini geride bıraktık. Yüzde 44’lük bir oy oranıyla Bitlis’te belediye başkanlığına seçildik. Bu süreçten sonra YSK’nın takvimi vardı. 12 Mart itibarıyla mazbatamızı alıp göreve başladık. İşleri hızlandırıp sahada yapılması gerekenleri ve eksikliklerimizi rapor haline getirdik. Bu süreçte Kızılcahamam kampımız vardı. Orada Cumhurbaşkanımızın direktiflerini ve emirlerini aldık. Onları inşallah sahada uygulayacağız. Manifestomuza göre de Bitlis Belediyesini yöneteceğiz. Geldiğimiz süreçte 5 yıldır belediye bizde değildi. Belediyeye baktığımızda sıkıntılarımız var. Özellikle Bitlis Belediyesinin çok geliri olmadığı için hem mali hem de idari konuda sıkıntılarımız vardı. Bunları hem çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelip, çözüm üretme noktasında yol haritamızı çizdik.” dedi.

Söz verdikleri projeleri hayatta geçirmek için çalışmalara başladığını dile getiren Tanğlay, şunları söyledi: “Bu süreçte özellikle bazı söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçirmeye başladık. Bu işe girerken bu işi gönülden yapacağız. Biz insanlara gönlümüzü açacağız. İnsanlarımızdan, halkımızdan ve hemşerilerimizden beklentimiz onlarda bizlere gönüllerini açsın. 31 Mart gecesi AK Parti'nin belediye başkan adayıydık. Ama 31 Mart'ta sandıklar açıldıktan sonra Bitlis Belediye Başkanı olduk. Bütün hemşerilerimize ayrım gayrım yapmadan hizmet götürmek için söz verdik. Bu sürece kadarda devam ettiriyoruz. Bu süreçten sonra da bu böyle devam edecek. Görev süremiz boyunca. Özellikle şunu söylemek istiyorum. Bitlis'te hizmet edebilmemiz için bütün hemşerilerimizin desteği lazım. Elbirliğiyle olması lazım. Bu süreçte temiz bir Bitlis dedik ve bütün ekiplerimizi Bitlis'te her alana ve her sahaya yaymaya çalıştık. Bitlis'te çok kar yağıyor. Kar kalktıktan sonra büyük sıkıntılar oluyor. Burada hizmet çok zor. Bu yıl yaptığınız hizmeti bir sonraki yıl yine yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Duvar, yol ve temizlik konusunda olsun büyük sıkıntılar oluşuyor. Ekiplerimiz ve çalışma arkadaşlarımızla bunun üstesinden geleceğiz.”

Ramazan etkinlikleri başta olmak üzere yapacakları projeler hakkında da bilgi veren Tanğlay, halkla birlikte güzel hizmetlere imza atacaklarını belirtti.

 İLKHA 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.