Honaz Kocabaş Mahallesi’nde uyuşturucu madde taciri 17 kişi tutuklandı

Honaz Kocabaş Mahallesi’nde uyuşturucu madde taciri 17 kişi tutuklandı

Denizli’nin Honaz ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları belirtilen 17 kişi gözaltına alınmalarının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Honaz’a bağlı Kocabaş Mahallesi’nde uyuşturucu madde ticareti yapan kişilere yönelik operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde, silah, mühimmat ve hırsızlık eşyası ve 4 bin 500 TL ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı, 17 kişi tutuklandı. 

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca Honaz ilçesi Kocabaş Mahallesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde, silah, mühimmat ve hırsızlık eşyası ve 4 bin 500 TL ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı, 17 kişi tutuklandı. 

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, geçtiğimiz ay içerisinde Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’nde uyuşturucu madde üretimi ve ticaretine yönelik ‘Huzur 1’ adıyla operasyon gerçekleştirdi.  Şüpheli olarak yakalanan 17 şahıs gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Dün aynı mahallede düzenlenen operasyonda ise ekipler, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı olarak baskın gerçekleştirdi.

Baskında, 100 gram yakılmaya çalışmış eroin, 52 gram eroin, 16 gram esrar ve 11 adet uyuşturucu hap, 2 adet 9 milimetre çapında ruhsatsız tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 6 adet 9 milimetre tabanca mermisi, 1 adet av tüfeği, 1 adet laptop bilgisayar, uyuşturucu madde satışından elde edildiği tespit edilen 4 bin 500 TL nakit paraya ele geçirildi.

Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alınırken, firari olan 2 kişinin de arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

İLKHA




Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.