​Hortumun minibüsü devirme anı kamerada

​Hortumun minibüsü devirme anı kamerada

​Antalya’da hava alnında meydana gelen hortumun minibüsü devirme anı, minibüs içerisinde bulunan bir yolcu tarafından kaydedildi.

Antalya'da etkili olan şiddetli yağış, fırtına ve hortum nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi kayboldu onlarca kişi yaralandı. Ayrıca bölgedeki seralar, tarım arazileri, araçlar ile bazı binalar büyük çapta maddi hasar oluştu.

​Antalya Havalimanında oluşan fırtına ve hortum nedeniyle 2 otobüs ve minibüsün devrilmesi sonucu 12 kişi yaralandı. İLKHA’ya ulaşan görüntülerde, minibüsün devrilme anı, minibüs içerisinde bulunan bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre Antalya’dan, Fransa’ya doğru hareket etmek için aprona doğru ilerleyen minibüste buluna yolcular, denizden hava alanına doğru gelen hortumu fark edip bir süre bekliyorlar. Hortumun üzerlerine doğru geldiğini fark eden yolcular minibüs şoförünü uyardıkları esnada horuma kapılıp, minibüs devriliyor.

O esnada minibüste bulunan yolculardan biri araç içerisinde yaşanan korku dolu anları ve minibüsün devrilme anını cep telefonu kamerası ile kaydediyor.

Görüntülerde yolcuların birbirlerini korkmamaları için teselli ettikleri, bazı yolcularında Kelime-i Şehadet getirdikleri cep telefonu kamerasına yansıyor. Minibüsün devrilmesi ile görüntüde kesiliyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler