HÜDA PAR Akçakale ilçe Başkanlığından esnaf ziyareti

HÜDA PAR Akçakale ilçe Başkanlığından esnaf ziyareti

HÜDA PAR Akçakale ilçe Başkanlığından bir heyet ilçe esnafını ziyaret ederek, esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi.

HÜDA PAR Akçakale ilçe Başkanı Halil Aydın ve beraberindeki heyet, ilçe esnafını ziyaret ederek, esnafın sıkıntı, sorun ve taleplerini dinledi.

Beraberindeki heyet ile beraber Akçakale Aşağı Çarşı esnafını ziyaret eden Aydın, ziyaretler sonrası basına değerlendirmelerde bulundu.

Esnaf ziyaretleri kapsamında İstasyon Caddesi Aşağı Çarşı esnafını ziyaret ettiklerini belirten Aydın, hemen her hafta ilçe esnafını ziyaret ederek, esnafın sesi olmaya gayret ettiklerini söyledi.

Esnafın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinleyerek not ettiklerini ve bu sorunların çözümü için yetkilileri harekete geçirmeye çalıştıklarını belirten Aydın, bundan sonraki çalışmaları ile halkın sesi olmaya devam edeceklerini söyledi.

İlçede, Gümrük Kapısı gibi bir avantaja sahip olmalarına rağmen bazı sıkıntılardan dolayı esnafın bu imkandan istifade edemediğini ve ciddi bir mağduriyet yaşadığını belirten Aydın, “Esnafımızın bu sıkıntılı durumunu gördükçe üzülüyoruz. İnşallah gerekli merciler bu konuda daha duyarlı davranırlar.” dedi. 

İLKHA















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.