HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatından İl Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatından İl Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş ve beraberindeki heyet, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’i makamında ziyaret etti.

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Orhan Açıkbaş ve beraberindeki heyet, bir süre önce Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Rahmi Güney’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

HÜDA PAR heyetini karşılayan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirdi.

Ziyarette konuşan HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Açıkbaş, “Parti olarak devamlı bir şekilde ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Memleket ve ilimizin faydasına, hayrına olan çalışmaları destekliyor ve her türlü katkı sunuyoruz.  Bugün bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ziyarette bulunduk. Toplumun maneviyatı ve bizleri biz yapan değerlerimizi parti olarak önemsiyoruz. Parti olarak eğitim ve öğretimi önemsiyoruz. Çocuklarımız geleceğimizdir, düsturuyla hayırlı ve faydalı olarak çocuklarımızın yetişmesi için eğitim camiasına ve biz ailelere önemli görevler düşüyor, bu bilinçle hareket etmemiz gerekiyor.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Güney ise, “Bingöl ilimizde bir süre önce göreve başladım, insanı sıcak ve şirin olan bir ilimiz. Burada görev yapmaktan mutluyum. Eğitim ve öğretimin istenilen bir seviyeye gelmesi için hep birlikte gayret etmemiz gerekiyor. Yapacağımız çalışmalarla il olarak çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve başarı temennileri ile sona erdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.