HÜDA PAR bir iyilik hareketidir

HÜDA PAR bir iyilik hareketidir

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bulunan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, halkın var olan sorun ve sıkıntılarını yetkililere ileterek çözüme kavuşturmak istediklerini söyledi.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Nakşi Erat, Suruç İlçe Başkanı Ahmet Yılmazoğlu ve beraberinde bir heyetle, ilçe kaymakamı, ilçe müftüsü, Suruç Devlet Hastanesi başhekimi ve bazı kurumları ziyaret etti.

Erat ve beraberindeki heyet, Suruç Kaymakamı Kenan Aktaş, Suruç Devlet Hastanesi Başhekimi Necmi Eşiyok, İlçe Müftüsü Ali Çam, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Han Özdemir, Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Halef Durmaz ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Murat Yahlizade’yi ziyaret etti.

Erat ayrıca Kur’an Nesli Platformu’nun düzenlediği “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliğine de katılarak, çocukların sevincine ortak oldu.

“Din ve diyanet bizim için önem arz ediyor”

Suruç İlçe Müftüsü Ali Çam’ı ziyaret eden Erat, “Bizler İslam’ı referans alan bir parti olduğumuz için, din ve diyanet bizim açımızdan çok önem arz eder. Gerek müftüler gerekse de imamlar olsun bizim için çok önemli bir yere sahiptirler. Yüce Rabbimiz, Ali İmran 104. ayet-i kerimesinde, ‘Sizden, iyiye çağıran, doğruluğu emreden ve fenalıktan meneden bir cemaat olsun. İşte başarıya erişenler yalnız onlardır.’ diye buyurmaktadır. Bizler de bu görevi ifa etmeye, toplumumuzu iyiliğe davet edip, kötülüklerden sakındırmaya çalışıyoruz. Çünkü HÜDA PAR bir iyilik hareketidir. Gençlik kollarımız, kadın kollarımız, mahalle temsilcilerimizin hepsi iman ehli kimselerdir. İnsanları, iyiliğe çağırıp, kötülükten men etme misyonunu ifa edebilecek potansiyele sahip insanlardır.” dedi.

“Halkımızın sorunlarını yetkililere bildirip, çözüme kavuşturmak istiyoruz”

Suruç Kaymakamı Kenan Aktaş’ı ziyaret edip burada da bir konuşma yapan Erat, “HÜDA PAR olarak halkımızın sorunlarını sürekli dinliyoruz. Halkımızın sorunlarını yetkililere bildirmek, sorunları çözüme kavuşturmak istiyoruz. Bütün bunları yaparken de hakaret etmeden, küçük düşürmeden yapmaya çalışıyoruz. İslam’ı ölçü alarak hareket eden bir parti olarak, adaleti ve insanlığı önceliyoruz. Devletin ve devlet kurumlarının adalet ölçüsünde hareket etmeleri gerektiğine inanıyoruz. Bir insanın dini, dili, cinsiyeti, ırkı ne olursa olsun, devlet kurumlarında adaletli bir şekilde muamele görmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.