"HÜDA PAR erdemliler hareketidir"

"HÜDA PAR erdemliler hareketidir"

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde düzenlenen programda Kahta belediye başkan adaylarını açıklayan HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, HÜDA PAR'ın faziletli bir toplumun, erdemli bir toplumun inşa edilmesinde inisiyatif almış bir erdemliler hareketi olduğunu

ADIYAMAN - Birçok merkezde yerel seçimlerine iddialı olarak hazırlanan HÜDA PAR, Kâhta Belediye Başkan adayını açıkladı. HÜDA PAR Genel Sekreteri Mehmet Yavuz'un katılımı ile gerçekleşen programda, Kahta Belediye Başkan adayı açıklandı.

 

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Hür Dava Partisi Genel Sekreteri Mehmet Yavuz, "Biz referansını İslam'dan alan siyasi bir teşekkül, siyasi bir hareket olarak siyasete bir üslup getireceğiz. Şuan ana kadar Kâhta'mıza hizmette bulanan ve hayırlı faaliyetlerde bulunan bütün Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

 

Ahlaksızlık yapılmadan da siyasetin yapılabileceğine değinen Yavuz, "Herkes görecek ki, küfretmeden de siyaset yapılabiliyor, ahlaksızlık yapılmadan da siyaset yapılabiliyor. Birbirinin kuyusunu kazmadan da siyaset yapılabiliyor. Biz projelerimizle halkımızın karşısındayız. Bu faziletli bir toplumun, erdemli bir toplumun inşa edilmesinde inisiyatif almış bir erdemliler hareketidir. Bir faziletliler hareketidir. Dinine diyanetine geleneğine göreneğine örfüne ve âdetine sahip çıkan izzetli insanların kurmuş olduğu harekettir." şeklinde konuştu.

 

Kahta belediye başkanı adaylarını da açıklayan Yavuz konuşmasının devamında, "Sizlere Kâhta Belediye Başkan adayını takdim ediyorum. Kâhta Belediye Başkan adayımız Recai Arı'dır. Allah Teâlâ mübarek etsin. Kâhta halkına hayırlı olsun." dedi.

 

Kâhta Belediye Başkan adayı Recai Arı ise yaptığı konuşmada, "Allah-u Teâlâ, 'İçinizden hayra çağıran, iyiliği emredip, kötülükten men eden bir topluluk bulunsun, işte kurtuluşa erenler onlardır ' diyor. Bu ayeti kerimede Allah-u Teala bizlere bir sorumluluk bir mükellefiyet yüklüyor. Bizler toplumun hastalıklarını, toplumun yaralarını ve toplum için bir kanser haline gelen kötülükleri görüyoruz. İşte biz HÜDA PAR olarak Allah'ın izniyle bu mükellefiyeti üzerimize almış bulunmaktayız."

 

Bizler toplumun bu yozlaşmış, kokuşmuş ve pis ahlakları ortadan kaldırmaya, bu toplumu eğitimli bir hale getirmeye adayız. Bizim derdimiz toplumun huzuru, refahı ve insanların sakin ve huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmesidir." dedi.  (Mehmet Eren/Adem Acet - İLKHA)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.