HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kolları iftar programında buluştu

HÜDA PAR Gaziantep Gençlik Kolları iftar programında buluştu

​HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları, açık alanda düzenlediği iftar programında gençlerle bir araya geldi.

HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları tarafından Ramazan ayı dolayısıyla gençlere yönelik açık alanda iftar programı düzenlendi. Şahinbey İlçesinde bulunan Yeşilvadi Parkı’nda düzenlenen etkinliğe gençlerin yanı sıra halk da katılım gösterdi.

İftar yemeğinin verildiği alanda öncesinde hazırlıklar yapıldı. Ezana yarım saat kala sofralar kuruldu ve misafirler ağırlandı. Ezanın okunmasıyla dualar eşliğinde hep birlikte iftar açıldı.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Şahin, Şahinbey İlçe Başkanı Mustafa Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Ubeydullah Çakır, STK temsilcileri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeğinin ardından akşam namazı cemaatle kılındı. Namazın ardından HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Şahin, gençlere yönelik kısa bir konuşma yaptı.

Gençlere yönelik yaptığı konuşmanın ardından açıklamalarda bulunan Şahin, Ramazan ayı dolaysıyla çeşitli programlar vesilesiyle halkla ve özellikle de gençlerle bir araya geldiklerini söyledi.

Şahin, “HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kollarının, düzenlemiş olduğu iftar programına katılmaktan dolayı son derece memnunum, mutluyum ve bu programda emeği geçen kardeşlerime de özellikle teşekkür etmek istiyorum. HÜDA PAR her ne kadar 31 Mart seçimlerine girmediyse de biz hep şunu söyledik; HÜDA PAR olarak biz seçimden seçime çalışma yapan bir parti değiliz. Çünkü HÜDA PAR bir dava, bir misyon partisidir. Gerçekten sorumluluklarını bilen ve bu sorumlulukları yüklenmiş olan bir partidir.” dedi.

Türkiye'nin dört bir tarafında çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini anımsatan Şahin, “Özellikle gençlik kollarımızın çalışmaları çok daha anlamlı, heyecanlı, güzel geçmektedir. Gençlerimiz heyecanlı, aşk ve şevk içerisindeler. Bu anlamda tabi ki gerçekten bu kadar ortamın bozuk olduğu bir dönemde HÜDA PAR gençliğinin, aktif olması aşk ve şevk ile yoluna devam etmesi bizlere ayrı bir heyecan ve umut katmaktadır.” ifadelerini kullandı.

Şahin, HÜDA PAR’ın Ramazan ayında çalışmalarının diğer aylara nazaran daha farklı ve daha çeşitli olduğunu belirterek, “Gerçekten özellikle de iftar programlarıyla ve bu iftar programlarının da bazen sokaklarına taşarcasına halkla, halkın en fakir, en aciz ve en yoksul kesimlerine ulaşarak buluşması ve bütünleşmesi HÜDA PAR’ın farkının toplumda da çok ayrı bir yere oturtmaktadır. Bu anlamda HÜDA PAR olarak bu çalışmalarımızı yoğunlaştırarak inşallah yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

HÜDA PAR olarak gençlerin çalışmalarını önemsediklerini belirten Şahin, “Biz tabi gerçekten gençliğin, gençlik aşamasının hayatımızın en anlamlı ve en büyük nimet olduğunu düşünüyoruz. Tabi ki bununla birlikte bu enerjinin özellikle de doğru yerde, zamanda ve zeminde en güzel çalışmalara vesile olması açısından HÜDA PAR olarak gerçek çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırarak faaliyetlerimize başladık. İnşallah biz gerek genel merkez düzeyinde gerekse de il teşkilatları düzeyinde gençlik çalışmalarımızı bu minvalde daha aktif hale getireceğiz. Bu konuda genel başkanımızın gerçekten çok özel bir gayreti söz konusu. Biz genel başkan yardımcıları olarak özellikle bu hassasiyeti yerele taşımaya çalışıyoruz. Bu anlamda Ramazan'ı ve iftarı vesile kılarak bu çalışmalarımıza inşallah devam edeceğiz.” diye konuştu.

“Ramazan'ın birlik ve beraberliğinden faydalanmak için bir araya geldik”

HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Ubeydullah Çakır da, “HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları olarak bugün kardeşlik sofrasında bir iftar yemeği verdik. Ramazan ayı başı rahmet ortası, mağfiret ve sonu da cehennem azabından kurtuluştur. Rahmet ve mağfiret iklimini geride bıraktık. Rabbim cehennem azabından kurtulmuş bir şekilde bayrama da varmayı bizlere nasip eylesin. Ramazan'ın birlik ve beraberliğinden faydalanmak için gençlerimize bir iftar yemeği verdik. Burada amacımız; kardeşliğin pekişmesi, bu davaya adanmış gençlerimizin bir araya gelmesidir. Bundan dolayı bir araya geldik. Emeği geçen bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum, Allah kendilerinden razı olsun.” dedi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.