HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığına taziye ziyaretleri sürüyor

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığına taziye ziyaretleri sürüyor

Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanlığından bir heyet, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığına taziye ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz'un tedavi gördüğü Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Bölümünde Hakk'ın rahmetine kavuşmasıyla birlikte HÜDA PAR il teşkilatlarına taziye ziyaretleri sürüyor.

Taziye ziyaretleri kapsamında, Yeniden Refah Partisi Gaziantep İl Başkanı Abdulkadir Beyaz il yönetimi ve beraberindeki partililerle birlikte HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığına bayram ve taziye ziyaretinde bulundu.

Heyeti, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve parti üyeleri karşıladı. Vefat eden Genel Başkan Yardımcısı merhum Mehmet Yavuz için taziyelerini ileten Beyaz, Mehmet Yavuz'un vefatından duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Mehmet Yavuz'un, vefatının HÜDA PAR camiasını üzdüğü gibi onu tanıyan ve tanımayan herkesi çok üzdüğünü dile getiren Beyaz, merhum Mehmet Yavuz gibi şahsiyetlerin hayatta iken kıymetinin iyi bilinmesi gerektiğine işaret etti.

Kendilerine yapılan taziye ziyaretinden dolayı memnun kaldıklarını dile getiren HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer de Mehmet Yavuz'un, her zaman İslam ümmetinin derdiyle dertlendiğini ve en büyük hayalinin ise Müslümanların vahdeti sağlayarak bir araya gelmeleri olduğunu belirtti.

Öte yandan Köklü Değişim Gaziantep Temsilciliği'nden bir heyet HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığına taziye ziyaretinde bulundu. Heyet, merhum Mehmet Yavuz'a, Allah'tan rahmet, ailesine ve HÜDA PAR camiasına başsağlığı dilediler.

Bir süre önce böbrek kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz, tedavi gördüğü Dicle Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde vefat etmiş, memleketi Adıyaman'ın Kâhta ilçesinde toprağa verilmişti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler