HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Metin Kaya, depremzedelerle bir araya geldi

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Metin Kaya, depremzedelerle bir araya geldi

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Metin Kaya, Kahramanmaraş’taki ve Gaziantep’teki depremlerde hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye, evleri yıkılan vatandaşlara ise geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Depremin yaşandığı andan itibaren deprem bölgelerine hareket eden ve depremzedelerin yaralarını sarmak için büyük bir çaba sarf eden HÜDA PAR, üye ve gönüllüsüyle depremzedeleri yalnız bırakmıyor.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu öncülüğünde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından Afet Koordinasyon Merkezi oluşturuldu.

Depremin ilk anından itibaren depremzedelerle bir araya gelerek, sorun ve sıkıntılarını yerinde tespit etmeye devam eden HÜDA PAR, depremin en çok etkilediği illerden biri olan Gaziantep'te de deprem gününden beri depremzedeleri yalnız bırakmıyor.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcılarının başkanlığındaki 12 heyet ise afet bölgelerinde halkın yanında yer alırken, heyetler deprem bölgelerinde temaslarına devam ediyor.

Afet bölgelerindeki sorunları tespit edip çözüm için gerekli girişimlerde bulunan, depremzedelerle bir araya gelen, depremde yaralanan vatandaşları hastanelerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten ve vefat edenlerin de ailelerine taziye ziyaretinde bulunan HÜDA PAR heyetleri, bölgede görev yapan yetkililerden de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almanın yanı sıra vatandaşların taleplerini, sorun ve sıkıntılarını da yetkililer ile paylaşıyor.

Afet bölgelerindeki sorunların çözümü için büyük bir çaba sarf eden ve birçok sorunun çözümüne de katkı sunan HÜDA PAR heyetleri, afet bölgelerinde incelemelerde bulunarak yaraların sarılması için sahadan ayrılmıyor.

Afet bölgelerinde yoğun bir çaba sarf etmeye devam eden ve bu anlamda çalışmalarını yoğunlaştıran HÜDA PAR heyetleri, Gaziantep'te de depremzedelerle bir araya gelerek, sorun, sıkıntı ve taleplerini dinliyor.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Metin Kaya, Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve beraberindeki heyet, Kahramanmaraş ve Gaziantep’teki depremlerde vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ve evleri yıkılan vatandaşlara ise geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Gaziantep’te depremzedelerle bir araya gelen, sorun, sıkıntı ve taleplerini dinleyen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Kaya ve beraberindeki heyet, Nizip ve Karkamış ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Depremde yıkımların yaşandığı bölgelerde incelemelerde bulunan Kaya, depremzede vatandaşları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileterek, depremzedelerin acılarını paylaştı.

Nizip ve Karkamış ilçelerinin kırsal mahallelerini ziyaret eden Kaya, depremin büyük oranda etkilediği mahallelerde incelemelerde bulundu.

Büyük yıkımın gerçekleştiği kırsal mahalleleri ziyaret eden Kaya, depremzedeler ile bir araya gelerek sorun, sıkıntı ve taleplerini yerinde dinledi.

Beraberindeki heyetle birlikte deprem sonucu birçok evin yıkıldığı ve bir kişinin hayatını kaybettiği Nizip ilçesinin kırsal Sekili Mahallesi'ndeki depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Kaya, yıkılan ev ve ağıllarda incelemelerde bulundu.

Kaya ve beraberindeki heyet, daha sonra Nizip ilçesinin kırsal Yeniyazı ve Tanır mahallelerini ziyaret ederek depremde evleri yıkılan depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Mahallelerde yıkılan evlerde incelemelerde bulunan Kaya, deprem sonucu vefat eden vatandaşların ailelerine ve yakınlarına da taziye ziyaretinde bulundu.

Nizip ilçesindeki depremde vefat eden Emine ve Cuma Özgen'in taziyesine katılarak Özgen ailesine başsağlığı dileğinde bulunan Kaya ve beraberindeki heyet, Nurdağı ilçesindeki ve Kahramanmaraş'taki depremde yakınları vefat eden Salih Özmen'e de kırsal Aşağı Çardak Mahallesinde taziye ziyaretinde bulundu.

Kaya ve beraberindeki heyet, daha sonra ise Karkamış ilçesine geçti. Karkamış ilçesinin kırsal Elifoğlu ve Kelekli Mahallelerinde Kahramanmaraş'taki depremde yakınları vefat eden vatandaşların ailelerine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı ve sabırlar diledi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.