HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Soma'da

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Soma'da

Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, maden faciasının yaşandığı Manisa'nın Soma ilçesinde incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Yapıcıoğlu, hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

MANİSA - Hür Dava Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, maden faciasının yaşandığı Soma’da yaralıları ziyaret ederek, hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Abdurrrahman Cens, GİK Üyesi Hasan Aşkın, Erdal Elibüyük, İzmir İl Başkanı Hüseyin Şani, Manisa İl Başkanı Abdulaziz Yılmaz, merkez ilçe başkanı Yahya Samihsan ve kalabalık bir heyetle bölgeye gelen Yapıcıoğlu, ilk olarak Akhisar Devlet Hastanesinde yatan yaralıları ziyaret etmek istedi. Yaralıların tamamının taburcu olması dolayısı Soma ilçe merkezine geçen Yapıcıoğlu ve beraberindekiler burada halkla bir araya gelerek dertlerini dinledi, acılarını paylaştı.

Kazanın meydana geldiği madende incelemelerde bulunan Yapıcıoğlu, AK Parti Manisa Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş ve Afad Kriz Masası yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapıcıoğlu daha sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız kısa bir görüşme yaparak kurtarma çalışmaları ve son durum hakkında bilgi aldı.

Yapıcıoğlu ve beraberindeki heyet son olarak, olayda vefat eden Zeki Gezer ve Mehmet Azman’ın ailelerini evlerinde ziyaret ederek, ailelerine başsağlığı dileğinde bulundular.  (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.