HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan depremde vefat eden HÜDA PAR Kahramanmaraş İl Başkanı Üdürgücü'nün ailesine ziyaret

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'ndan depremde vefat eden HÜDA PAR Kahramanmaraş İl Başkanı Üdürgücü'nün ailesine ziyaret

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kahramanmaraş'taki iki büyük deprem sonucu vefat eden HÜDA PAR Kahramanmaraş İl Başkanı Nusrettin Üdürgücü'nün ailesini ziyaret etti.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde, HÜDA PAR Kahramanmaraş İl Başkanı Nusrettin Üdürgücü, eşi, iki oğlu ve 3 kızı vefat etmişti.

Asrın felaketine neden olan iki büyük deprem sonucunda HÜDA PAR'ın, Kahramanmaraş İl Başkanı Nusrettin Üdürgücü ile eşi, iki oğlu ve 3 kızı depremlerde vefat etmişti. Tek sağ kalan çocuğu ise sınav nedeniyle İstanbul'a giden bir kızı oldu.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Üdürgücü ailesini bayram vesilesiyle bulundukları İstanbul Başakşehir'deki evlerinde ziyaret ederek, taziyelerini tekrar bildirdi, bayramlarını kutladı.

Yapıcıoğlu, ziyaretinde, depremde vefat eden Kahramanmaraş İl Başkanı Nusrettin Üdürgücü'nün annesi, iki ağabeyi ve kızı ile görüşüp bayramlarını kutladı.

Üdürgücü ailesinin evinde, HÜDA Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile Kahramanmaraş İl Başkanı Üdürgücü'nün acılı annesinin diyalogu duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Üdürgücü ailesine sabırlar dileyen Yapıcıoğlu, merhum, merhume ve çocuklarının ruhuna fatiha okudu, dualar yaptı, acılı aileye tekrar sabırlar diledi.

Ziyarette Yapıcıoğlu'na, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Abdullah Aslan ve Mahmut Şahin ile HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik eşlik etti. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.