HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir Şanlıurfa'da kanaat önderleriyle bir araya geldi

HÜDA PAR, Genel sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde kanaat önderleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Suruç'ta kanaat önderleriyle bir araya gelen HÜDA PAR Genel sekreteri Şehzade Demir'e, Şanlıurfa İl Başkanı Faruk Polat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Emin Özaslan, Suruç İlçe Belediye Başkan adayı Ömer Durmaz yanı sıra il ve ilçe teşkilatından oluşan bir heyet eşlik etti.

Programda katılımcılar, talep, beklenti ve önerilerini dile getirdi.

Kanaat önderlerine hitap eden Demir, partisinin çalışmaları ve misyonu hakkında katılımcılara bilgilendirmede bulundu.

Daha sonra katılımcılara proje ve çalışmalarından bahseden Özaslan, Suruç ilçesinin sorunlarını dille getirerek, bu sorunların biran önce çözülmesi gerektiğini söyledi.

Katılımcıların öneri ve şikâyetlerini dinleyen Özaslan, memleketin sorunlarının çözülebilmesi için memlekete katkı sunacak ve belediyecilikte yeni bir anlayış ortaya koyabilecek adaya oy verilmesi gerektiğini söyleyerek, HÜDA PAR adına bu görevi üstlenmeye hazır olduğunu dile getirdi.

Düzenlenen programdan sonra ilçe esnafını ziyaret eden Şehzade Demir ve beraberindeki heyet, esnafın taleplerini dinleyerek İl ve ilçe belediye başkan adayları için destek istedi.

Daha sonra, HÜDA PAR Suruç İlçe Başkanlığına geçen heyet, orada üye ve gönüllüleriyle bir araya gelerek, il ve ilçe genelinde yapılması gereken çalışmalar üzerine konuştu. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.