HÜDA PAR Güroymak ilçesine çıkarma yaptı

HÜDA PAR Güroymak ilçesine çıkarma yaptı

HÜDA PAR Bitlis milletvekili adayları, onlarca araç konvoyuyla Güroymak ilçesine giderek esnaf ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Bitlis milletvekili adayları, Bitlis’in Güroymak ilçesine çıkarma yaptı. Onlarca araç konvoyu eşliğinde ilçeye giden adaylar, 100 kişiyi aşkın bir ekiple esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnafları tek tek ziyaret eden adaylar, 24 Haziran seçimleri için destek istediler. Heyete eşlik eden gençlik kolları ise vatandaşlara partileriyle ilgili broşür dağıttı.

Esnaf ziyaretinde bulunana adaylara, Güroymak halkının yoğun teveccüh göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

Yaklaşık bir saat süren esnaf ziyaretinin ardından ilçede bulunan kanaat önderi ve Nakşibendi Şeyhi Şeyh Nureddin Mutlu’yu ziyaret eden heyet, Gültepe Mahallesindeki taziye ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

Ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Bitlis milletvekili adayı Cengiz Karakaya, Güroymak esnaf ve halkının kendilerine olan teveccühünden dolayı memnun kaldıklarını belirterek, Güroymak ilçesine yönelik güzel projelerinin olduğunu hatırlattı.

“HÜDA PAR’ın mecliste güçlü bir şekilde yer alması halkın menfaatinedir”

Gün geçtikçe halkın HÜDA PAR’a olan teveccühün arttığını dile getiren Karakaya, “Bugün kalabalık bir heyetle birlikte Güroymak ilçemizde esnaf ziyaretinde bulunduk. Beklentilerimizin üstünde bir teveccüh gördük. Güroymak halkının adil bir hizmette, huzur ve barışa susadığını gördük. Halkımız, artık huzur içerisinde evine ekmek götürmek istiyor. İlçede bitme noktasına gelen üretimin yeniden canlanmasını arzuluyor. Haksızlıkların ve adaletsizliklerin bitmesini, herkesin hak ettiğinin karşılığını alacağı günü arzuladıklarını gördük. İnşallah bu halkımızın beklentilerini, HÜDA PAR’ın güçlenmesiyle, 25 Haziran’da mecliste güçlü bir şekilde yer almasıyla karşılayacağız. Bunun için de 24 Haziran seçimlerinde halkımızın desteğini bekliyoruz.” dedi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.