HÜDA PAR heyeti kazada yaralananları hastanede ziyaret etti

HÜDA PAR heyeti kazada yaralananları hastanede ziyaret etti

​HÜDA PAR’dan oluşan bir heyet, Gaziantep- Nizip yolunda bir otobüsün de karıştığı, 16 kişinin hayatını kaybettiği ve 22 kişi yaralandığı kazada yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim İşleri Başkanı Metin Kaya ve beraberindeki heyet Gaziantep- Nizip yolunda bir otobüsün de karıştığı, 16 kişinin hayatını kaybettiği ve 22 kişi yaralandığı kazada yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti.

Gaziantep-Nizip yolunda bir yolcu otobüsünün daha önce kaza yapan bir araca müdahale için olay yerinde bulunan itfaiye, ambulans ve haber ajansı canlı yayın aracına çarpması sonucu feci bir kaza meydana geldi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim İşleri Başkanı Metin Kaya ve beraberindeki heyet, kazada yaralanan ve hastanede tedavilerinin sürdüğü kişileri ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Ayrıca HÜDA PAR Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Nihat Yetkin Nizip ilçesindeki hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek son durumları hakkında bilgi aldı.

Yaptığı ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kaya, vefat eden vatandaşlara rahmet dileyerek bu gibi kazaların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Kaya, “Gaziantep ile Nizip arasında meydana gelen kaza yüreğimizi yaktı. Yaralanan hastalarımızı ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldık. Ziyaret ettiğimiz hastaların durumları iyidir. Durumu iyi olmayan hastalarımız da vardır. Bu tür kazalar ülkemizde sürekli meydana geliyor. Sürücülerin daha dikkatli olmaları gerekiyor. Yetkililerinde bu tür kazalar meydana geldiği zaman gerekli tedbirlerin alması gerekiyor. Temennimiz böyle acı veren kazaların bir daha yaşanmamasıdır. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve ailelerine sabırlar diliyorum” dedi.

Yapılan ziyarette HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Kaya’ya, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Adana İl Başkanı Salih Demir, İl Başkan Yardımcısı Nihat Yetkin ve beraberindeki heyet eşlik etti. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler