HÜDA PAR Hilvan ilçe teşkilatında görev değişimi

HÜDA PAR Hilvan ilçe teşkilatında görev değişimi

HÜDA PAR Hilvan İlçe Teşkilatının 3‘üncü Olağan Kongresi yapıldı. Kongrenin sonunda Hilvan İlçe Başkanlığı görevine Mehmet Fatih Atakay seçildi.

HÜDA PAR Hilvan ilçe binasında düzenlenen kongreye, Covid-19 salgını nedeniyle sadece ilçe yönetimi ve parti üyeleri katıldı.

Kongrede yapılan yoklamanın ardından divan başkanlığı seçimine geçildi. Yapılan seçimde teşkilat başkanlığına Mehmet Fatih Atakay seçildi.

HÜDA PAR Hilvan mevcut ilçe başkanı Osman Göçmen’den görevi devralan Mehmet Fatih Atakay, 3'üncü olağan kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

Atakay, "Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı emin ellerden aldık. Bu bayrağı, bizden sonrakilere tertemiz bir şekilde teslim etmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Rabbim bizi mahcup etmesin inşallah. Bugüne kadar emek veren, bizi en iyi bir şekilde temsil eden seleflerime de teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte hareket edeceğiz. Dediğim gibi bu bir bayrak yarışı olsa da HÜDA PAR'da, bayrağı devredenin görev ve sorumlulukları bitmez. Birikim ve tecrübeleriyle katkı sunmaya devam edecekler. Her işimizi istişare ile yapan bir parti olduğumuz için tecrübe sahibi olan seleflerimizin varlığı, üstlendiğimiz bu görevde en büyük avantajımız olacaktır. Tekrar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

İlçe başkanlık görevini devreden Osman Göçmen, yeni seçilen Mehmet Fatih Atakay'a görevinde başarılar dileyerek çalışmalarının yeni başkanın öncülüğünde devam edeceklerini söyledi.

Göçmen, "Mart ayında kararını aldığımız Hilvan 3’üncü Olağan Kongremizi pandemi nedeni ile ağustos ayına ertelemiştik. Bugün itibari ile ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Gönül isterdi ki ilçe kongremize tüm Hilvanlı hemşerilerimizi davet edip, bu sevinci hep beraber yaşayalım. Malûm salgın nedeniyle hiçbir hemşerimizin riske girmemesi için ilçe kongremizi, ilçe teşkilatı binamızda, sosyal mesafe, temizlik ve maske kuralına uyarak, sıkı tedbirler altında sadece delegelerimizin katılımı ile gerçekleştirdik. 3 yıllık ilçe başkanlığım süresince birlikte çalıştığım ilçe yönetim kurulu, ilçedeki kamu kurumu, STK’larımız, ilçe esnafımız, kanaat önderleri ve bütün Hilvanlı hemşerilerimizle güzel diyaloglar geliştirdik. Aynı çalışmalarımız daha yoğun bir şekilde yeni seçilen ilçe yönetimi ve yeni seçilen ilçe başkanımız, dava arkadaşım Mehmet Fatih Atakay başkanımızın öncülüğünde, tecrübe ve birikimi ile çalışmalarımız daha yoğun bir şekilde devam edecektir. Kongremiz, ilçemize, partimize ve tüm memleketimize hayırlı olsun." diye konuştu.

İLKHA


HÜDA PAR Hilvan ilçe teşkilatında görev değişimi

HÜDA PAR Hilvan ilçe teşkilatında görev değişimi

HÜDA PAR Hilvan ilçe teşkilatında görev değişimi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler