HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Elibüyük yeni dönem çalışma startını verdi

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Elibüyük yeni dönem çalışma startını verdi

​HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük ve İl İdare Kurulu üyeleri sabah namazında Eyupsultan Camiinde bir araya geldi.

Namaz çıkışında konuşan Elibüyük, “Yeni dönemde daha sıkı bir çalışma takvimi bizi bekliyor. Elini sıkmadığımız İstanbullu, kapısını çalmadığımız esnaf bırakmamak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Elibüyük ve İl İdare Kurulu Üyeleri yeni dönem çalışmalarına startı Eyüpsultan Camiinde verdi.

Yaklaşık iki hafta önce 3. olağan Kongrelerinin yapıldığını anımsatan Elibüyük, “Üç dönem önce çıktığımız yola devam ediyoruz. Öncelikle kalbimizin İzmir’de enkaz altında olan kardeşlerimizle olduğunu belirtmek istiyorum. Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara ise şifa diliyorum. Acılarını derinden hissediyoruz. Bugün Eyüpsultan Camii’nde sabah namazını eda ettik. İstanbul’umuzun her karış toprağında çok değerli şahsiyetler metfundur. Biz iki isme dikkat çekmek istiyoruz. İlki Ebu Eyüp el Ensari hazretleri, geçmiş yaşına rağmen Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) övgüsüne mazhar olabilmek için kilometrelerce yol geliyor. Burada surların dibinde geçirdiği bir hastalıktan dolayı vefat ediyor. Bir diğer önemli şahsiyet ise genç yaşına rağmen alınamaz denilen İstanbul’u fethetmiş, geçilemez denilen surları yıkmıştır.” ifadelerini kullandı.

“İstanbul’un sokaklarını, caddelerini arşınlamak için yola çıktık”

Yeni dönemde daha sıkı bir çalışma takviminin kendilerini beklediğini belirten Elibüyük, “Bu iki kıymetli örnek şahsiyetten şunu anlıyoruz ki yola revan olmanın yaşla ilgisi yoktur, ruhla ilgisi vardır. Biz bugün bu ruhla yola çıktık. Bu ruhla İstanbul’un sokaklarını caddelerini arşınlamak için yola çıktık. Elini sıkmadığımız İstanbullu, kapısına gitmediğimiz esnaf bırakmamak için var gücümüzle çalışacağız. Bu dönem yeni yönetim ile birlikte yeni bir heyecanla yola revan olacağız.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.