HÜDA PAR Konya İl Başkanı Tan, İskenderun'da depremzedeleri ziyaret etti

HÜDA PAR Konya İl Başkanı Tan, İskenderun'da depremzedeleri ziyaret etti

HÜDA PAR Konya İl Başkanı Mehmet Zülfi Tan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkili olduğu Hatay'ın İskenderun ilçesinde depremzedelere geçmiş oldun dileklerinde bulundu.

6 Şubat'a merkez üssü Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki büyük depremin etkisiyle Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Elazığ, Şanlıurfa ve Malatya illeri yoğun şekilde etkilendi ve yüz binlerce bina ya yıkıldı ya da hasar nedeniyle oturulamaz hale geldi.

Büyük yıkımların yaşandığı illerden biri de Hatay oldu. Depremin ilk gününden bu yana 12 ekiple deprem bölgesinde ziyaretler gerçekleştiren HÜDA PAR, depremzedelere taziye ziyaretinde bulunarak yaralarını sarmaya çalışıyor.

Bu kapsamda HÜDA PAR Konya İl Başkanı Mehmet Zülfi Tan ve HÜDA PAR İskenderun İlçe Başkanı Adem Öztürk ve beraberindeki heyet ile ilçedeki çadır kentleri ziyaret etti.

Depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Tan daha sonra İskenderun Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

Burada AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.