HÜDA PAR Nusaybin İlçe Teşkilatından müftüye “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ziyareti

HÜDA PAR Nusaybin İlçe Teşkilatından müftüye “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ziyareti

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle HÜDA PAR Nusaybin İlçe Teşkilatı, İlçe Müftüsü Üsame Anlağan’ı makamında ziyaret etti.

HÜDA PAR Nusaybin İlçe Başkanı Halil Talayhan ve yardımcısı Seyfettin Ağırman, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Nusaybin İlçe Müftüsü Üsame Anlağan’ı makamında ziyaret ettiler.

İslam dinin cami merkezli bir din olduğunu belirten Talayhan, İmanlı bir gençlik yetişmesi için imamlara büyük görevler düştüğünü dile getirdi

Talayhan, “Halka en fazla hitabetin yapıldığı yer minberdir. Özellikle ibadetler konusunda gençlerin eksiklikleri var, bunun için de imam kardeşlerimize büyük görevler düşmektedir. Ayrıca Covid-19 salgını nedeniyle imamlarımızın cami temizliğine gösterdikleri hassasiyetlerini takdir ediyoruz. Dileğimiz bu salgının bir an önce sona ermesi, halkımızın sağlık ve sıhhate kavuşması, tekrar ibadetlerini sağlık ve sıhhat içinde yapmasıdır. ” dedi.

Ziyaretten dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkür eden Anlağan, ilçede yaptıkları çalışmaları gelen heyetle paylaştı.

Anlağan, “İlçemizde kitap ve broşür dağıtımının yanı sıra Mevlüt etkinlikleri düzenledik. Gençleri okumaya teşvik ediyoruz. Bunun için görevli atadık. Amacımız Allah rızası için halka hizmet etmektir.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.