HÜDA PAR Osmaniye Gençlik Kollarından 6-8 Ekim açıklaması

HÜDA PAR Osmaniye Gençlik Kollarından 6-8 Ekim açıklaması

HÜDA PAR Osmaniye İl Gençlik Kolları, 6-8 Ekim saldırılarının yıldönümü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

HÜDA PAR Osmaniye İl Gençlik Kolları, 6-8 Ekim 2014’te tarafından Yasin Börü ve arkadaşlarının PKK/HDP’liler tarafından katledilmesine ilişkin bir basın açıklaması yaptı. HÜDA PAR İl Binasında gerçekleştirilen basın açıklamasını Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Alakuş yaptı.

Hatırlanacağı üzere 2014 yılının Ekim ayında, Kobani olaylarını protesto bahaneli eylemler ile HDP’nin eş başkanları PKK’lileri  sokağa çağırdığını, ülkeyi kaosa sürüklediğini ve özelde hazmedemediği İslami yaşantıya saldırı fırsatı bulduğunu belirten Alakuş,"Yolda gördükleri sarıklı, sakallı Müslümanlara saldırılar olmuştu. Meydana gelen olaylarda HDP/PKK cenahı özelde Cami, Kur’an Kursları, İslami STK’lar  ve yine referansı İslam olan HÜDA PAR ve uzanabildiği diğer siyasi oluşumlara da her türlü fiili saldırıyı düzenlemişlerdir.” dedi.

“Doğu ve Güneydoğu’da kimse kendini başkasından üstün görmesin”

Alakuş, “Halk için savaştıklarını ve mücadele ettiklerini iddia eden bu kan emici halk düşmanları, her fırsatta Emperyalist Batı’dan emir ve talimat alarak Kürt halkına saldırmayı ve her türlü zulmü, her zaman kendileri için vazgeçilmez bir görev bilmişlerdir. Susa, Başbağlar, Xanikê, Dürümlü, Yüksekova Mustazaf Der Başkan Yardımcısı Şehit Ubeydullah Durna’nın katledilmesi, 6/8 Ekim Kurban Bayramı Katliamı, Diyarbakır İhya Der Başkanı Şehit Aytaç Baran’ın katledilmesi, Bingöl’ün Karlıova İlçesinde katledilen Şehit Cengiz Tiryaki ve Şehit Fethi Yalçın’ın katledilmesi gibi daha  bir çok katliamları Kürt halkına reva gören bu vahşi güruh, her fırsatta katliam yapmaktan asla geri durmamıştır." diye konuştu.

Basireti ve feraseti bağlanmışlara çağrılarının bir an önce tövbe ve uyanış olduğunu söyleyen Alakuş,"Buradan Anne ve babalara da sesleniyoruz; Çocuklarınızı İslam fıtratı ile büyütün, onları kendini ABD/İsrail gibi büyük şeytanların kucağına atmış, onlara hizmet edenlere kaptırmayın. Marksist, komünist ve sosyalistlerin kendilerini kullanmasına izin vermeyin. Kürtlerin koruyucusu  yerin ve göğün yegâne yaratıcısı olan Allah azze ve celledir.  Çocuklarınızı Kur’an’ı, Efendimizin (sav) hayatını öğrenmeleri için camiye gönderin. İslam düşmanlarının sonu cehennem olan devrim fantezileri için ölmeye göndermeyin." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.