HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığından İl Müftülüğüne ziyaret

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığından İl Müftülüğüne ziyaret

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan ve beraberindeki heyet, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Şanlıurfa İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Şanlıurfa İl Müftüsü Mehmet Taştan ile görüşen Özaslan, bütün diyanet görevlilerinin 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı tebrik etti.

Camii ve eğitim konusunun konuşulduğu ziyarette, küçük yaştan itibaren eğitime önem verilmesi gerektiği vurgulandı.

Özaslan, “ Erdemli bir toplum oluşabilmesi için sadece din görevlilerine değil, sorumluluk sahibi her Müslüman’a büyük görevler düşüyor. İşte tam da burada ideal bir neslin yetişebilmesi için camii ve okul birlikteliği şarttır. Bunun için hem din görevlileri hem eğitimciler hem de veliler sorumluluklarının farkında olmalıdır. Hep birlikte erdemli bir toplum oluşturabilmek için el ele vermeliyiz.” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa İl Müftüsü Taştan ise; bu konuda Diyanet İşleri Başkanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa yürüttükleri projelerin olduğunu ve bu konuya çok önem verdiklerini belirterek, bu projelerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi halinde özlem duyulan erdemli toplumun kısa sürede inşa edilebileceğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taştan, ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkürlerini iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.