HÜDA PAR sorunları tespit edip çözüm üreten tek partidir

HÜDA PAR sorunları tespit edip çözüm üreten tek partidir

Muradiye ilçesine bağlı mahalleleri ziyaret edip destek talebinde bulunan HÜDA PAR Van milletvekili adayı Tasan, HÜDA PAR, halkın sorunlarını en iyi şekilde tespit edip çözüm üreten tek partidir. dedi.

HÜDA PAR 27’nci dönem Van milletvekili adaylarından Faruk Tasan, beraberindeki heyetle Muradiye ilçesine bağlı Sürüyolu, Kuşçu, Esenkoç, Otlakbaşı, Doğangün, Sarımehmet ve Akbulak mahallelerinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlardan destek talebinde bulundu.

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan milletvekili adayı Tasan, HÜDA PAR’ın halk için bir umut haline geldiğini söyledi.

Bölge sorunlarını en iyi bilen partinin HÜDA PAR olduğuna işaret eden Tasan, “Bugün, Muradiye ilçemize bağlı yaklaşık on mahallemizi ziyaret ederek halkımızdan destek talebinde bulunduk. HÜDA PAR’a duyulan ihtiyaç günden güne hissediliyor. Teveccühlerin de günden güne arttığına şahit oluyoruz. Her gittiğimiz yerde halkımızın sevgi ve muhabbetiyle karşılaşıyoruz. Bu da gösteriyor ki HÜDA PAR halk için artık bir umuttur. Hesaplar HÜDA PAR’ın geleceği üzere planlanıyor. HÜDA PAR, bölgeyi en iyi analiz eden ve halkın sorunlarını en iyi tespit edip çözüm üreten belki de tek partidir.” ifadelerini kullandı.

“Gidilmedik yer bırakmayacağız”

Seçim çalışmaları kapsamında halka yönelik ziyaretlerine ağırlık verdiklerini aktaran Tasan, “Mahalle, köy, ilçe demeden halkımızın kapısına gidip destek talebinde bulunuyoruz. Ziyaretlerimize ağırlık verdik. Çalmadık kapı, gidilmedik yer bırakmayacağız inşallah. Bizim sevdamız seçimden seçime değil, ebedidir.” diye konuştu.

İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler